Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackVerduurzamen

Energievergelijker

Regel snel en makkelijk een energiecontract. Met onze Energievergelijker kun je snel en makkelijk energiecontracten vergelijken. Ook handig als je nog geen contract hebt!

Start met vergelijken
Vrouw die lamp vervangt

Energie-aanbod op maat

Met onze Energievergelijker kies je makkelijk het voordeligste contract voor jouw situatie. Onze aanbiedingen en de getoonde besparingen zijn altijd gebaseerd op jouw werkelijke verbruik en de voorkeuren die je hebt opgegeven. 

Dus pak je jaarrekening erbij voor een actueel overzicht van je stroom- en gasverbruik, check hoeveel je zonnepanelen hebben opgewekt en kies de aanbieding die het beste bij je past. Je kunt direct overstappen, wij zien erop toe dat dit zorgeloos verloopt.

Man en vrouw achter laptop

Terugleverkosten zonnepanelen

Steeds meer energieleveranciers rekenen terugleverkosten of nemen andere maatregelen die nadelig zijn voor zonnepaneeleigenaren. Waar moet je als zonnepaneeleigenaar overal rekening mee houden?

Veelgestelde vragen en antwoorden
Website image

Hoe werkt de Energievergelijker?

Start met vergelijken

1. Gegevens invullen

Vul je adresgegevens- en energieverbruik in en laat weten of je zonnepanelen hebt.

2. Vergelijk Energiecontracten

Op basis van jouw gegevens en voorkeuren tonen wij de voordeligste actuele energie- aanbiedingen bij de verschillende leveranciers. Je kunt je voorkeuren makkelijk wijzigen.

3. Kies contract

Kies het energiecontact dat het beste bij je past en vul de gegevens aan die nodig zijn voor het afsluiten van een nieuw contract.

4. Stap over en bespaar

Bevestig je overstap. De nieuwe leverancier neemt binnen enkele dagen contact met je op en zorgt ervoor dat je oude energiecontract wordt opgezegd. Toch niet zeker van je overstap? Na bevestiging kun je er nog 14 dagen vanaf zien.

Veelgestelde vragen

Lees meer over energiecontracten

Zonnepanelen? Zo kies je het beste energiecontractVerhuizen: wat te doen met je energiecontract?OverstappenOpbouw energierekening

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggenAdres
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube