Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackVerduurzamen

Energievergelijker

Regel snel en makkelijk een energiecontract. Met onze Energievergelijker kun je snel en makkelijk energiecontracten vergelijken. Ook handig als je nog geen contract hebt!

Start met vergelijken
Vrouw die lamp vervangt

Energie-aanbod op maat

Met onze Energievergelijker kies je makkelijk het voordeligste contract voor jouw situatie. Onze aanbiedingen en de getoonde besparingen zijn altijd gebaseerd op jouw werkelijke verbruik en de voorkeuren die je hebt opgegeven. 

Dus pak je jaarrekening erbij voor een actueel overzicht van je stroom- en gasverbruik, check hoeveel je zonnepanelen hebben opgewekt en kies de aanbieding die het beste bij je past. Je kunt direct overstappen, wij zien erop toe dat dit zorgeloos verloopt.

Gezien de huidige marktsituatie is er op dit moment een beperkt aanbod beschikbaar. Lees meer over de huidige marktsituatie.

Man en vrouw achter laptop

Ontwikkelingen zonnepanelen en energiecontract

Sinds kort maken steeds meer energieleveranciers onderscheid tussen klanten met en zonder zonnepanelen. Zo rekent Vandebron terugleveringskosten voor stroom die zonnepaneeleigenaren aan het net leveren. Bij andere leveranciers vervalt de eenmalige korting voor nieuwe klanten met zonnepanelen of betalen zonnepaneeleigenaren hogere vaste leveringskosten. Waar moet je als zonnepaneeleigenaar overal rekening mee houden? Wat zijn je rechten? En wat vindt Vereniging Eigen Huis?

Veelgestelde vragen en antwoorden
Huizen met zonnepanelen op het dak

Hoe werkt de Energievergelijker?

Start met vergelijken

1. Gegevens invullen

Vul je adresgegevens- en energieverbruik in en laat weten of je zonnepanelen hebt.

2. Vergelijk Energiecontracten

Op basis van jouw gegevens en voorkeuren tonen wij de voordeligste actuele energie- aanbiedingen bij de verschillende leveranciers. Je kunt je voorkeuren makkelijk wijzigen.

3. Kies contract

Kies het energiecontact dat het beste bij je past en vul de gegevens aan die nodig zijn voor het afsluiten van een nieuw contract.

4. Stap over en bespaar

Bevestig je overstap. De nieuwe leverancier neemt binnen enkele dagen contact met je op en zorgt ervoor dat je oude energiecontract wordt opgezegd. Toch niet zeker van je overstap? Na bevestiging kun je er nog 14 dagen vanaf zien.

Veelgestelde vragen

Lees meer over energiecontracten

Zonnepanelen? Zo kies je het beste energiecontractVerhuizen: wat te doen met je energiecontract?Overstappen: zo werkt hetDit moet je weten over het prijsplafond

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenSpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Eigen Huis Magazine september 2023

Eigen Huis Magazine september 2023
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube