Voor VvE'sContact
BackIn actie voor starters

Samen betaalbaar bouwen met Club WOWW

Vereniging Eigen Huis en Lowlands slaan de handen ineen met Club WOWW. Een initiatief om starters op de woningmarkt aan een betaalbare nieuwbouwwoning te helpen.

vingers die wijzen naar club woww van vereniging eigen huis en lowlands

De inschrijving is gesloten

Iedere starter die op zoek is naar een betaalbare koopwoning kon zich tot eind oktober gratis en vrijblijvend aanmelden voor Club WOWW. De komende maanden maken we balans op en selecteren we de deelnemers en de gemeente waar Club WOWW het eerste gezamenlijke woonproject gaat realiseren.

Club WOWW is een initiatief van Vereniging Eigen Huis en Lowlands, in samenwerking met ThePositiveLab. Ons doel: starters bij elkaar brengen en een kans geven op een betaalbare en prettige nieuwbouwwoning. Geen woning die dient als beleggingsobject, maar Wonen om te Wonen Woningen. Club WOWW gaat aan de slag om deze te realiseren. Samen met starters zelf. Zo helpen we jou als deelnemer aan een eigen woning. En laten we zien dat het wél mogelijk is goede, betaalbare woningen neer te zetten.

Accepteer de cookies om deze inhoud te bekijken
Klik hier om deze inhoud bij de bron te bekijken

Hoe werkt het?

Iedere starter die op zoek is naar een betaalbare koopwoning kon zich tot eind oktober gratis en vrijblijvend aanmelden voor Club WOWW. En met succes, want ruim 2.000 geïnteresseerden hebben zich aangemeld.

De komende maanden maken we de balans op en selecteren we de deelnemers en de gemeente waar Club WOWW het eerste gezamenlijke woonproject gaat realiseren. Hierbij kijken we naar het aantal aanmeldingen uit een gemeente, maar ook naar de kansen om daar woningen neer te zetten. Ben je geselecteerd? Dan nemen wij persoonlijk contact met je op.

De experts van Club WOWW gaan dit jaar op zoek naar een geschikte locatie, stellen een financieel plan op en regelen het vergunningstraject. Ze gaan langs bij de wethouder, gemeenteraad, woningcorporaties en projectontwikkelaars. Natuurlijk wordt ook gekeken naar wat de deelnemers kunnen en willen betalen. Op basis hiervan wordt het gezamenlijke woonproject ontworpen en gerealiseerd.

Als je vragen hebt over Club WOWW, kun je een mail sturen naar [email protected].

In actie voor starters

Wonen is een grondrecht. Maar in de praktijk hebben veel starters geen eerlijke kans op een betaalbare koopwoning. Vereniging Eigen Huis voert actie voor oplossingen voor deze groep. Dat doen we met Club WOWW. Maar bijvoorbeeld ook met onze petitie waarin we minister Hugo de Jonge van Volkshuisvesting oproepen minimaal 10.000 woningen van maximaal 260.000 euro per jaar te bouwen.

Check al onze acties

Tags

KopenKopen-OriënterenStarter

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenSpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen
VEH
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube