afdeling juridisch advies van Vereniging Eigen Huis

Juridisch advies

Voor al je woongerelateerde kwesties

Heb je een juridische vraag rondom je eigen woning? Van gratis telefonisch advies tot grote rechtszaken tegen een scherp tarief: als lid kun je rekenen op de hulp van onze juristen en advocaten.

  • Juridisch advies en rechtsbijstand tegen een scherp tarief
  • Gratis telefonische eerste hulp
  • Meer dan 40 jaar gespecialiseerd in Bouwrecht

Weten waar je staat

Wanneer je in het bezit bent van een eigen woning kom je soms in situaties terecht die voor jou niet alledaags zijn. Bijvoorbeeld het opstellen van een verbouwcontract, het nalezen van een koop-aannemingsovereenkomst of het bepalen van je rechtspositie. Maar op het moment dat je hiermee te maken krijgt is het wel belangrijk dat je weet waar je staat.

Zo sta je sterk

Vereniging Eigen Huis is de plek waar jij als woningbezitter terecht kan met al jouw woongerelateerde juridische vragen. Onze juristen staan voor je klaar met raad en daad. Met onze 40 jaar ervaring binnen de Bouwrecht weten zij op elke vraag het juiste antwoord te formuleren. En wordt jouw probleem een concrete rechtszaak? Dan staan onze advocaten voor je klaar om jouw positie te verdedigen.

Ik ben duidelijk, vriendelijk en geduldig geholpen en heb deskundig advies gekregen. Ik heb het contact als zeer prettig ervaren.
Ans Dienen (32) uit Beesd

Maak kennis met onze advocaten

Vereniging Eigen Huis

Frank Dijkslag

Advocaat Frank Dijkslag herinnert zich een kwestie waarbij een groep bewoners van een nieuwbouwwijk allemaal hetzelfde probleem had met hun dak.

Lees meer

Vereniging Eigen Huis

Maarten Nijland

'Het is nooit leuk als er iets misgaat bij de bouw of verbouw van je woning. Maar mocht dat nu toch het geval zijn en je komt er zelf niet meer uit, dan staan we voor je klaar.'

Lees meer

Vereniging Eigen Huis

Sara Toffoletto

'Indien nodig help ik onze leden ook bij de Raad van Arbitrage voor de Bouw, de rechtbank of Geschillencommissie.'


Lees meer

Maak kennis met onze juristen

Vereniging Eigen Huis

Saskia Lemckert

'Ik wil leden graag helpen te begrijpen wat ze tekenen en wat de eventuele risico’s zijn. Op deze manier kunnen veel problemen bij voorbaat al voorkomen worden.'

Lees meer

Vereniging Eigen Huis

Laila Alkadiri

'Ik haal veel voldoening uit het wegnemen van zorgen bij onze leden door het bieden van de juiste juridische bijstand.'

Lees meer