Heb jij aandacht voor je woonverzekeringen?

Ga je binnenkort verhuizen, verbouwen of overweeg je bijvoorbeeld zonnepanelen? Het kan zijn dat de nieuwe situatie niet standaard is meeverzekerd. Het is daarom altijd goed om opnieuw te kijken naar je woonverzekeringen. 

Dit kun je doen!

Nog niet bekend met de verzekeringen van Vereniging Eigen Huis?

Doe dan de snelle premiecheck en ontdek of onze verzekering(en) passen bij je huidige of misschien wel nieuwe situatie.

Na het doen van de snelle premieberekening kun je de premie naar jezelf mailen om met je huidige premie te vergelijken of de belangrijkste woonverzekeringen via de vervolgstappen direct regelen. Dan heb je het maar meteen geregeld toch? Wettelijk kun je altijd binnen twee weken annuleren mocht dat echt nodig zijn.

Heb je al een verzekering van Vereniging Eigen Huis?

Dan kun je eenvoudig je voorwaarden controleren in je digitale dossier. Aanpassing nodig? Via het potloodje regel je het direct.

Denk je aan overstappen?

Ook dat kun je direct regelen. Dit kan gedurende het hele jaar en de overstap regelen wij voor je. Het enige wat je bij de hand moet hebben is het polisnummer (deze kun je vinden op je bankafschrift) en de naam van je huidige verzekeraar. Hier vragen we naar wanneer je na de premiecheck besluit om over te stappen.

Voordeel van een woonpakket

Je kunt een losse verzekering afsluiten of kiezen voor ons Woonpakket. Een Woonpakket is een handige bundeling van de belangrijkste verzekeringen. Het voordeel hiervan is dat wanneer je schade hebt op jouw inboedel- en opstalverzekering, er geen discussie ontstaat tussen de verschillende verzekeraars over waar de uitkering van opgelopen schade onder valt.

Onze verzekeringen binnen het Woonpakket

Het beste voor onze leden

Voor de derde keer op rij scoren onze woonverzekeringen op de voorwaarden het maximale aantal MoneyView-sterren. En onze opstalverzekering scoort maximaal op prijs.


PR_Woon_2021_Opst_Prijs  PR_Woon_2021_Inb_Vw Particuliere aansprakelijkheid Moneyview 2021

Scherpe prijs

Goede voorwaarden

Wij geven een groot gedeelte van onze verdiensten terug als korting op de premie van de verzekeringen. Hierdoor kunnen wij onze leden een zeer scherpe premie aanbieden.
Wij nemen de wensen van onze leden mee in de verbetering van onze verzekeringen. Wat jij belangrijk vindt is ons praatstuk richting de verzekeraar. 

Onze verzekeringsproducten zijn niet alleen een toevoeging om jou nog beter van dienst te zijn, maar zorgen er ook voor dat wij kunnen opkomen voor belangen van (toekomstige) huizenbezitters.