VvE-pakket

Met een nieuwe kijk op verzekeren

  • Alle benodigde VvE-verzekeringen in één pakket
  • Exclusief voor leden
  • Herstelservice en 24/7 noodhulp

Het VvE-pakket beschermt appartementseigenaren en bestuursleden

Met ons VvE-pakket sluit je als bestuur van een Vereniging van Eigenaars alle nodige VvE-verzekeringen in één keer af. Het pakket bevat standaard de Gebouwen- en aansprakelijkheidsverzekering.

Naast de Gebouwen- en aansprakelijkheidsverzekering is het VvE-pakket uit te breiden met verzekeringen voor glas-, bestuurdersaansprakelijkheid-, rechtsbijstand-, ongevallen- en milieuschadeverzekering. Voor het VvE-pakket kun je online een offerte aanvragen.

Het VvE-pakket bundelt verzekeringen voor Verenigingen van Eigenaars die een KvK-nummer hebben én in Nederland gevestigd zijn. Het pakket biedt dekking voor de gekozen verzekeringen. Vragen over het VvE-pakket? Bel ons op 033 4507650.

Om gebruik te maken van de VvE diensten van Vereniging Eigen Huis dien je een VvE-lidmaatschap van Vereniging Eigen Huis te hebben. Als na het afsluiten van de verzekering blijkt dat je nog geen lid bent wordt er automatisch een lidmaatschap voor de VvE aangemaakt. Zie ook onze dienstenwijzer voor meer informatie.

Downloads

Bekijk deze documenten voordat je een VvE-verzekering afsluit:

Dienstenwijzer VvE

Vraag een offerte op

Hoe werkt een verzekering via Eigen Huis Verzekeringsservice

Verzekeringnemer
Jij kiest de verzekering en dekking
Vereniging Eigen Huis
Wij berekenen de premie en bemiddelen
Kok Assurantiën B.V.
Verzorgt de polis en behandelt schades
Verzekeraar
Draagt de schadelast

Onafhankelijk toezicht

Om te controleren of onze voorwaarden en premies het best mogelijke aanbod zijn voor onze leden, werken wij samen met onderzoeksbureau Moneyview. Zo vergelijken we objectief de voorwaarden en premies van de geselecteerde verzekeringen in Nederland en hoef jij dit niet te doen. 

Alle verzekeringen op een rij

Ben je niet alleen op zoek naar een VvE-verzekering, maar ook naar een verzekering voor je woning, auto of vakantie? Bekijk de mogelijkheden en regel direct al je verzekeringen online.  

De voordelen van de Eigen Huis Verzekeringsservice

  • als collectief onderhandelen wij met verzekeraars over goede voorwaarden en een lage premie - zo staan we samen sterk! 
  • ons aanbod wordt doorlopend geëvalueerd
  • transparant; we communiceren onze maandelijkse vergoeding
  • jij krijgt ledenkorting die bestaat uit een groot deel van de vergoeding die wij krijgen van de verzekeraar 
  • je oude verzekering stopzetten is makkelijk met onze opzegservice

Zonder winstoogmerk

Wij krijgen een standaardvergoeding voor bemiddeling, een groot deel hiervan geven we aan je terug in de vorm van ledenvoordeel.

Inclusief onze kritische blik

We houden de voorwaarden en premies scherp in de gaten. Zo profiteer je steeds van een goede deal, zonder dat je alles zelf steeds hoeft uit te zoeken.

Jouw belang is ons belang

We hopen dat alles goed gaat. Maar als er toch iets gebeurt, dan willen we graag dat je snel en eerlijk geholpen wordt. Ook daar zijn we scherp op.
Onze verzekeringen scoren altijd hoog op prijs/kwaliteit