Voor VvE'sContact
BackBestuur VvE

Schud jouw slapende VvE wakker!

Met het stappenplan en de toolkit helpen we je op weg. Wat moet je allemaal regelen om jouw VvE te activeren en aan alle wettelijke verplichtingen te voldoen? En hoe organiseer je bijvoorbeeld de eerste VvE-vergadering? Je leest het hier.

Hero image

Activeer jouw VvE

Ben je eigenaar van een appartement? Dan ben je ook mede-eigenaar van het hele gebouw. Je bent dan automatisch lid van een Vereniging van Eigenaars, samen met je buren die in hetzelfde gebouw wonen. In Nederland is het verplicht om een actieve VvE te hebben. En dat is ook prettig, want met een actieve VvE vergroot je je wooncomfort en voorkom je grote financiële verrassingen en problemen rondom de verkoopbaarheid van je appartement. Heb je een slapende VvE? download het stappenplan en activeer!

Een slapende VvE - 4 stappen om deze te activeren (pdf)

Toolkit voor het activeren van jouw VvE

Heb je hulp nodig om jouw VvE te activeren? Je vindt hier een aantal handige documenten, waarmee je onder andere jouw eerste VvE-vergadering kunt organiseren.

Zo vind je hier een voorbeeldbrief om alle leden van de VvE uit te nodigen en een voorbeeldagenda voor de eerste VvE-vergadering. Met de volmacht maak je het voor leden mogelijk een ander een volmacht te geven om in hun plaats ter vergadering te verschijnen en namens hen te stemmen. 

Download handige tools voor het activeren van jouw VvE:

Voorbeeld volmacht vergadering (docx)

Voorbeeld uitnodigingsbrief VvE-vergadering (docx)

Voorbeeldagenda VvE-vergadering (docx)

Contact met onze specialisten

Zijn niet al je vragen beantwoord? Bel dan met onze bouwkundige, juridische of financiële/fiscale specialisten.

Neem contact op
Mevrouw belt vrolijk op balkon

Ook interessant in kennisbank

Hoe zorg ik ervoor dat er meer gebeurt in onze slapende VvE?Moet een slapende VvE ingeschreven worden bij de Kamer van Koophandel?

Tags

Appartementseigenaar

Ook interessant

Checklist inactieve VvEVergaderen met de VvEVvE beheerder vinden

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenSpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen
VEH
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube