Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackSnel energie besparen

Energiemanagers vergelijken

Een energiemanager geeft inzicht in je gas- en elektriciteitsverbruik. Maar welke energiemanager past het beste bij jouw situatie? Kom er snel en gemakkelijk achter met de Energiemanagervergelijker van Milieu Centraal.

kind bedient thermostaat moeder kijkt mee

Waarom een energiemanager?

Hoe meer gegevens van een energiemanager, hoe meer inzicht in je verbruik. Zo weet je wat te veel energie (en dus teveel geld) kost en waar je kunt besparen.

Hoe werkt een energiemanager?

Energiemanagers zijn er in verschillende vormen:

  • Een app, website of computerprogramma. Jouw verbruiksgegevens worden binnengehaald via het web.
  • Een apparaatje dat de gegevens rechtstreeks binnenhaalt van de slimme, analoge of digitale meter. Het apparaatje kan gekoppeld worden aan een display of aan een computer, tablet of smartphone.

In de Energiemanagervergelijker kun je verschillende wensen aangeven. Er zijn bijvoorbeeld energiemanagers die ook waterverbruik meten, die uit te breiden zijn met een thermostaatfunctie of die het energieverbruik van afzonderlijke apparaten registreren.

Vergelijk energiemanagers

Disclaimer: Vereniging Eigen huis kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de gegevens die getoond worden met de Energiemanagervergelijker. Wij selecteren verwijzingen naar andere websites zorgvuldig. De inhoud van die websites valt echter niet onder onze verantwoordelijkheid. De productinformatie op deze website is gebaseerd op aangeleverde informatie van de producenten van de energieverbruiksmanagers. Voor vragen (en klachten) kun je terecht bij de desbetreffende leverancier(s).

Meer over energie besparen

Bespaar energie met deze tipsEnergie besparen in de winterE-book energie besparen

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenSpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Eigen Huis Magazine

Eigen Huis Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube