Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackHome

50 jaar fundament voor wonen

Vereniging Eigen Huis bestaat 50 jaar! Een jaar lang viert de vereniging dit jubileum met de leden, met een winactie vol prachtige prijzen en een pubquiz op diverse locaties in het land. Je leest er hier alles over.

VEH Hero
oud beeld bestuursvergadering vereniging eigen huis

Memorabele momenten uit de geschiedenis

Vereniging Eigen Huis heeft in haar vijftigjarig bestaan op belangrijke momenten het verschil kunnen maken voor de huiseigenaar. Door telkens weer misstanden aan te kaarten bij makelaars, aannemers, banken, notarissen en politiek werd de positie van de huiseigenaar steeds beter.

Lees meer over de geschiedenis

“Vijftig jaar Vereniging Eigen Huis is omzien in verbazing”

De oprichter Henny van Herwijnen kijkt terug op 50 jaar Vereniging Eigen Huis. Dit doet hij in een brief aan alle leden en medewerkers. 

Lees de brief
henny van herwijnen, oprichter veh zit aan tafel

Eigen Huis pubquiz

Komend najaar komt Vereniging Eigen Huis naar jouw provincie met een pubquiz over wonen en de woningmarkt. Met een team van maximaal vier mensen test jij je woonkennis. Natuurlijk zijn er mooie prijzen te winnen! Als je je mailadres achterlaat neemt de organisatie contact met je op zodra er meer bekend is. 

Ik wil op de hoogte blijven

Maak kans op mooie prijzen

Vereniging Eigen Huis is dankbaar voor het vertrouwen van de leden. Als blijk van waardering delen wij meer dan 1.000 cadeaus uit aan onze leden. Schrijf je in op de actiepagina en maak kans op één van de geweldige cadeaus!

Exclusief voor leden
Meer dan 1.000 cadeaus
Doe mee
50 dagen feest doe mee en win

Podcast Betrouwbare Bronnen en Vereniging Eigen Huis

In de podcast Betrouwbare Bronnen praat Jaap Jansen samen met sidekick Pieter Gerrit Kroeger met politieke hoofdrolspelers en deskundigen. In vier afleveringen praat Vereniging Eigen Huis samen met hen over onderwerpen als krapte op de woningmarkt, eigenwoningbezit, de energiecrisis en verduurzamen. Hieronder de link naar de eerste aflevering van een serie van vier podcasts van Betrouwbare Bronnen waarin Vereniging Eigen Huis aan tafel aanschuift.

Accepteer de cookies om deze inhoud te bekijken

Klik hier om deze inhoud bij de bron te bekijken
man en vrouw kijken door raam van koophuis

50 jaar woningmarkt door de ogen van prof. dr. Boelhouwer

Prof.dr. Peter Boelhouwer is als hoogleraar verbonden aan de faculteit Bouwkunde aan de TU Delft. Hij houdt zich bezig met vraag en aanbod op de woningmarkt en met het volkshuisvestingsbeleid. In het jubileumnummer van Eigen Huis Magazine stond een verkort en geactualiseerd uittreksel van zijn essay ‘De meerwaarde van de eigen woning: geef starters een kans!’ Hieronder vind je zijn complete essay. 

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggenAdres
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube