Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackKrijg juridisch advies b...

Juridische hulp bij conflict particulier

Heb je een conflict met de buren, iemand binnen de VvE of een andere particulier? Wij kunnen je helpen met mediation om er samen uit te komen. Is het conflict geëscaleerd, dan kan een rechtspositiebepaling uitkomst bieden.

Man en vrouw in discussie in de woonkamer

Bemiddeling of inzicht in je positie

Kun je het met je buren niet eens worden over de periodieke schilderbeurt, is er ruzie over het recht van overpad of heb je een ander conflict met een particulier. Onze juristen helpen je graag om samen tot een oplossing te komen, of ze kunnen inzicht geven in jouw positie.

Mediation

Heb je een conflict en kom je er samen niet uit, dan kan mediation uitkomst bieden. Een van onze juristen kan als onafhankelijke gespreksbegeleider helpen om tot een duurzame oplossing te komen. Er is hierbij aandacht voor de behoeften van beide partijen.

Samen oplossen

Rechtspositiebepaling

Is het conflict geëscaleerd? Dan wil je weten wie gelijk heeft. Met een rechtspositiebepaling brengt een onze juristen de situatie in kaart en vertelt je hoe sterk je staat. De jurist is ook eerlijk als hij denkt dat de kans klein is dat je gelijk krijgt.

Krijg inzicht in je positie


Ook interessant

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggenAdres
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube