Eigen Huis Hypotheekadvies in Haarlem

Onafhankelijk en betrouwbaar

Ben je benieuwd naar je financiële mogelijkheden om een huis te kopen in Haarlem? Voor persoonlijk hypotheekadvies in Haarlem ga je naar een hypotheekadviseur van Vereniging Eigen Huis. Je kunt bij ons vrijblijvend een oriënterend gesprek inplannen. 
  • Kennis van de markt in Haarlem en omgeving
  • Jouw belangen staan voorop
  • 95% is tevreden over ons hypotheekadvies
  • Met Vereniging Eigen Huis sta je sterker
  • Het eerste gesprek is gratis

Maximale hypotheek in Haarlem en financieel advies op maat

Eigen Huis Hypotheekadvies in Haarlem vergelijkt het aanbod van bijna veertig hypotheekverstrekkers. Op basis van jouw persoonlijke situatie en toekomstplannen wordt je maximale hypotheek berekend. Vervolgens krijg je aan de hand van deze informatie een uitgebreid financieel advies op maat. 

Ook als het wat lastiger is een hypotheek in Haarlem te krijgen, kun je rekenen op Vereniging Eigen Huis. Heb je (nog) geen vast contract, ben je zzp’er of heb je een studieschuld? Dan zoeken onze hypotheekadviseurs graag voor je uit wat jouw financiële mogelijkheden zijn.

vereniging eigen huis

Als je kiest voor Vereniging Eigen Huis, dan kies je voor een organisatie
die opkomt voor jouw belangen.

 

Zo werkt Eigen Huis Hypotheekadvies in Haarlem

Ben je geïnteresseerd in hypotheekadvies in Haarlem van Vereniging Eigen Huis? Maak online een afspraak en kom bij ons langs. Het eerste gesprek is vrijblijvend en gratis. Is de afspraak gemaakt? Deel dan je gegevens met ons via je eigen beveiligde klantportaal. Door vooraf gegevens met ons te delen, kun je zo veel mogelijk uit het eerste gesprek halen. 

Eigen Huis Hypotheekadvies in 5 stappen

Vereniging Eigen Huis

1  Gratis persoonlijke kennismaking

Vereniging Eigen Huis

2  Analyse en advies

Vereniging Eigen Huis

3  Offerteaanvraag en bemiddeling

Vereniging Eigen Huis

4  Begeleiding tot en met de koopakte

Vereniging Eigen Huis

5  Ook na de koop staan we voor je klaar

Vereniging Eigen Huis: meer dan alleen hypotheekadvies

Bij het kopen van een huis komt er heel wat op je af. Daarom is het prettig te weten dat Eigen Huis Hypotheekadvies in Haarlem er het hele hypotheektraject voor je is. Als lid van Vereniging Eigen Huis kun je ook terugvallen op onze andere diensten, zoals de Aankoopcoach en de bouwkundige keuringen. En heb je na de koop nog vragen? Ook dan kun je altijd bij ons terecht.

Tips van Vereniging Eigen Huis

  • Bij het kopen van een huis krijg je met verschillende kosten te maken. Sommige kosten zijn eenmalig, zoals notariskosten, taxatiekosten en de kosten voor een bouwkundige keuring of opleveringskeuring. Andere kosten zijn blijvend, denk aan belastingen en kosten voor onderhoud aan je huis. Een hypotheekadviseur zet alles voor je op een rij.
  • Ga je verhuizen, dan kun je de hypotheek meenemen en eventueel aanvullen. Een andere optie is je hypotheek aflossen en een nieuwe hypotheek afsluiten. Een hypotheekadviseur kan uitrekenen wat voor jou de beste optie is.
  • Soms kun je met een negatieve BKR-registratie toch een hypotheek krijgen. Dit hangt af van de BKR-codering die bij je registratie staat. Heb je een A- of A1-codering met een herstelcode, dan kun je vaak zonder problemen een hypotheek afsluiten.

Maak kennis met Eigen Huis Hypotheekadvies in Haarlem

VEH_EvR_A9A566_Kees-van-Duin-150x190

Kees van Duin
06-10558684
[email protected]
 

Adres

 

 

Eigen Huis Hypotheekadvies in Haarlem
A. Hofmanweg 5A
2031 BH Haarlem

Maak een afspraak


Eigen Huis Hypotheekadvies in Haarlem is aangesloten bij Eigen Huis Hypotheekadvies B.V., 100% dochter van Vereniging Eigen Huis.