5247-veh-desktop-kruiwagen-mannen

Beoordeel je contract - verbouwing

Sta sterker met de zekerheid van een goed contract

Laat je je woning verbouwen door een aannemer? Voorkom verrassingen en laat het contract met de aannemer beoordelen door ons juridisch team. Tijdens de telefonische bespreking heb je de kans om al je vragen te stellen. Deze service is speciaal voor leden, tegen een scherp tarief.

 

Vraag een beoordeling aan

  

 

 

  • Binnen vijf dagen duidelijkheid over jouw rechten en plichten
  • Inzicht in de afspraken uit het verbouwingscontract
  • Sta sterker met advies over contractwijzigingen

Goed voorbereid van start

Laat je een aannemer jouw woning verbouwen, dan leg je de gemaakte afspraken vast in een contract. Het duidelijk vastleggen van afspraken en voorwaarden voorkomt achteraf gedoe. Wil je zeker weten dat de afspraken goed en duidelijk zijn vastgelegd? Laat een van onze juristen dan met je meekijken. Ons juridisch team beoordeelt jouw contract, zodat jij sterker staat tijdens de verbouwing.


In 4 stappen je contract beoordeeld

Vereniging Eigen Huis

1  Download opdrachtformulier

Vereniging Eigen Huis

2  We bellen je voor het maken van een telefonische afspraak

Vereniging Eigen Huis

3  Onze jurist bestudeert je koopcontract

Vereniging Eigen Huis

4  Telefonische bespreking van het contract

Veelgestelde vragen

Overweeg jij om je verbouwingscontract te laten beoordelen door Vereniging Eigen Huis? Dan is het logisch dat je vragen hebt. Wij zetten alvast het antwoord op veelgestelde vragen voor je op een rijtje.

Wat kan ik verwachten als jullie mijn contract beoordelen?

Een van onze juristen beoordeelt jouw verbouwingscontract en kijkt daarbij onder meer naar:

• Omschrijving werkzaamheden
• Controle of consumentvriendelijke algemene voorwaarden van toepassing zijn verklaard
• Betalingstermijnen, betaal naar verhouding van de vordering van het werk
• Startdatum
• Uitvoeringsduur of opleveringsdatum
• Garanties

De bevindingen worden vervolgens met je besproken in een telefonisch overleg. Dat geeft jou direct de mogelijkheid om al je vragen te stellen. Het beoordelen van het contract, inclusief telefonische toelichting neemt ongeveer 2 uur in beslag, tegen een scherp tarief van € 185,- per uur (inclusief btw).

Hoe kan ik een afspraak maken?
Wil je gebruik maken van de contractbeoordeling? Download dan het opdrachtformulier en mail dit samen met het contract naar [email protected]. Na ontvangst van de stukken nemen wij telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen.
Moet ik lid zijn van Vereniging Eigen Huis om mijn contract te laten beoordelen?
Al onze dienstverlening is exclusief voor onze leden. Ben je nog geen lid? Als particulier sluit je een lidmaatschap af voor nog geen dertig euro per jaar.
Wat kost het beoordelen van een verbouwingscontract?
Voor deze service betaal je een uurtarief van € 185,- (inclusief btw). Het beoordelen van een verbouwingscontract duurt over het algemeen 2 uur (inclusief telefonische bespreking). Kost het beoordelen van het contract de jurist meer tijd, dan wordt dit altijd eerst met je besproken.
Hoelang duurt het voordat het contract met mij wordt besproken?
De bespreking van jouw contract vindt gemiddeld vijf werkdagen na ontvangst van de opdracht plaats op het met jou afgesproken tijdstip.
Ik heb een afspraak ingepland, kan ik de opdracht annuleren?
Onze juristen besteden veel tijd en zorg aan het beoordelen van jouw contract. Als je de opdracht voor de koopcontractbeoordeling wilt annuleren, kan dit uitsluitend telefonisch tot drie werkdagen voor de afspraak via ons secretariaat Juridisch Bureau: 033 450 76 87. Annuleer je de opdracht niet of te laat? Dan brengen we de door ons gemaakte kosten in rekening.

Juridisch advies op maat

Ga jij een woning kopen? Wil je hulp bij het beoordelen van een koopcontract? Of heb je een juridisch conflict met je aannemer of een ander partij? Wij komen je graag te hulp.

Bekijk ons volledige aanbod