VEH080-Headers-1903x432-2

Collectieve Inkoop Energie

Samen de beste energiedeal

De helft van de Nederlandse huishoudens betaalt nog te veel voor energie. Met de Collectieve Inkoop Energie krijgen we samen de beste energiedeal. Zo bespaar je gemiddeld € 300 per jaar op je energierekening. 

Vrijblijvend inschrijven

mensen doen al mee

Doe mee en bespaar op energie

Om mee te doen aan de Collectieve Inkoop Energie hoef je je alleen maar online in te schrijven, want wij doen de rest. Wij vergelijken alle partijen, organiseren een veiling en sturen je een persoonlijk aanbod. En natuurlijk kies je zelf of je daar ja op zegt. De beste deal is er voor iedereen. 

Schrijf je alvast in voor de volgende ronde van ons collectief. Half september organiseren we de veiling waarna je uiterlijk 23 september een persoonlijk aanbod van ons ontvangt. 

Vrijblijvend inschrijven

Heb jij je al ingeschreven en wil je jouw gegevens controleren of aanpassen?

Gegevens wijzigen

Heb je vragen? Wij helpen je graag. Kijk bij onze veelgestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vragen er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Voor iedereen

Ja, echt iedereen kan gratis en vrijblijvend meedoen aan de Collectieve Inkoop Energie, ook als je huidige contract nog niet is afgelopen. Kan ik meedoen?

Zo werkt het

Wij organiseren een energieveiling en sturen je een persoonlijk aanbod. Als je dit aanbod accepteert, regelen wij de rest. Hoe het werkt

Waarom we dit doen

Wij willen de woonlasten betaalbaar houden. Iedereen heeft recht op scherpe tarieven voor gas en groene stroom.   Lees meer

Ervaringen van overstappers

Al een half miljoen huishoudens stapten met de Collectieve Inkoop Energie over naar een goedkoper energiecontract. Zij gingen je voor