Voor VvE'sContact
BackDiensten

Eigen Huis Aankoopzekerheid

Eigen Huis Aankoopzekerheid zorgt ervoor dat je met een gerust hart kunt bieden zonder voorbehoud van financiering. Je geeft de verkoper gelijk duidelijkheid waardoor je je kansen op een succesvolle aankoop aanmerkelijk vergroot.

Maak een afspraak
  • Eigen Huis Aankoopzekerheid Certificaat

  • Bieden zonder voorbehoud van financiering

  • Exclusief bij Eigen Huis Hypotheekadvies

makelaar en twee mannen in kantoorruimte
infographic aankoopzekerheid

Hoe kun je verantwoord bieden zonder voorbehoud van financiering? Als je gaat bieden op een woning, doe je dit vaak op basis van een maximale hypotheekberekening van je hypotheekadviseur. Maar dit geeft helemaal geen garantie dat je ook daadwerkelijk de hypotheek verkrijgt. Naast het definitief accepteren van je inkomen, zal de hypotheekverstrekker ook akkoord moeten gaan met de waarde van de aan te kopen woning.

Gangbaar is dat het verkrijgen van een definitief akkoord op een hypotheek ongeveer 6 weken duurt. Maar verkopers kiezen vaak voor de koper die een bod uitbrengt met de meeste zekerheid, bijvoorbeeld zonder voorbehoud van financiering.

Met Eigen Huis Aankoopzekerheid heb je als koper en verkoper direct duidelijkheid. Eigen Huis Aankoopzekerheid zorgt ervoor dat je kunt bieden met zekerheid en dat je daardoor na het accepteren van het bod binnen de wettelijke bedenktijd 100% zekerheid hebt over je hypotheek.

Makelaar wijst iets aan op papier aan twee mannen

Exclusief verkrijgbaar bij Eigen Huis Hypotheekadvies

De hypotheekadviseurs van Eigen Huis Hypotheekadvies begeleiden je door het proces voor het verkrijgen van het Eigen Huis Aankoopzekerheid Certificaat. Persoonlijk en deskundig; de zekerheid van Vereniging Eigen Huis!

Wil je weten welke voorwaarden van toepassing zijn, bekijk de Q & A, lees het infoblad of informeer direct bij je Eigen Huis Hypotheekadviseur voor de mogelijkheden.

Download infoblad Dienstenwijzer Eigen Huis Aankoopzekerheid (pdf)

Veelgestelde vragen Eigen Huis Aankoopzekerheid

Ook interessant

Wel of geen aankoopmakelaarChecklist 'Een huis bezichtigen'Voorbeeld koopovereenkomst

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenSpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen
VEH
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube