Voor VvE'sContact
BackVerduurzamen

Collectieve Inkoop Energie

Goed nieuws! We hebben weer een veiling kunnen organiseren waarbij we een scherp aanbod kregen voor een 1-jarig energiecontract! Je kunt nog inschrijven. We zijn het aanbod aan het uitwerken en sturen dit zo snel mogelijk toe.

Inschrijven
man bedient gasfornuis met fluitketel erop

Waarom de Collectieve Inkoop Energie?

Wij willen de woonlasten voor huiseigenaren betaalbaar houden en vinden dat iedereen recht heeft op scherpe tarieven voor gas en groene stroom. Daarom organiseert Vereniging Eigen Huis sinds 2009 de Collectieve Inkoop Energie samen met haar partner iChoosr, specialist in groepsaankopen.

10.000 energiecontracten beschikbaar

We hebben weer een veiling kunnen organiseren voor de Collectieve Inkoop Energie. Maar liefst 47.500 mensen deden mee met de veiling, waardoor we een scherp aanbod kregen voor een 1-jarig energiecontract met tarieven onder het prijsplafond. Er is een beperkt aantal contracten van 10.000 beschikbaar waardoor we het aanbod in chronologische volgorde naar inschrijvers sturen. Deelnemers die zich als eerste hedden ingeschreven, ontvangen ook als eerste een aanbod. Je kunt nog inschrijven, we sturen het aanbod zo snel mogelijk toe. Weer er snel bij, want op = op.

Behoefte aan zekerheid? Schrijf je in!

Wil je zeker zijn van je energiekosten komende periode? Schrijf je dan nog in voor de  onze Collectieve Inkoop Energie. Wij helpen je makkelijk overstappen naar een vast energiecontract. Iedereen kan zich inschrijven. 

Schrijf je in
vrouw leest boek op stoel

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de Collectieve Inkoop Energie?

1. Schrijf je in

Alle huishoudens in Nederland kunnen zich gratis en vrijblijvend online inschrijven.

2. Veiling

Wij organiseren een veiling voor energieleveranciers die aan onze kwaliteitseisen voldoen. Het beste bod wint.

3. Persoonlijk aanbod

Je ontvangt een persoonlijk aanbod voor gas en groene stroom. Je beslist zelf of je dit aanbod accepteert. Iedereen kan meedoen, ook als je huidige energiecontract nog niet is afgelopen.

4. Overstappen

Als je het aanbod accepteert, ontvang je een bevestiging waarna de bedenktijd van 14 dagen ingaat. Je nieuwe energieleverancier zegt je huidige contract op, de overstap wordt dus volledig voor je geregeld.

Ook interessant

Meer informatie

Zo werkt hetVeelgestelde vragen

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenSpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen
VEH
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube