Voor VvE'sContact
BackVerduurzamen

Collectieve Inkoop Energie

Het aanbod van de Collectieve Inkoop Energie van afgelopen actie is niet meer beschikbaar. We doen ons best om snel een nieuwe veiling te organiseren. Schrijf je alvast in voor de volgende actie!

Alvast inschrijven
man bedient gasfornuis met fluitketel erop

Waarom de Collectieve Inkoop Energie?

Wij willen de woonlasten voor huiseigenaren betaalbaar houden en vinden dat iedereen recht heeft op scherpe tarieven voor gas en groene stroom. Daarom organiseert Vereniging Eigen Huis sinds 2009 de Collectieve Inkoop Energie samen met haar partner iChoosr, specialist in groepsaankopen.

Energiecontracten vorige actie niet meer beschikbaar

Sinds lange tijd konden we weer een veiling kunnen organiseren voor de Collectieve Inkoop Energie. Maar liefst 110.000 mensen deden mee met de veiling, waardoor we een scherp aanbod kregen voor een 1-jarig energiecontract met tarieven onder het prijsplafond. Dit aanbod is helaas niet meer beschikbaar.

Behoefte aan zekerheid? Schrijf je alvast in!

We doen ons best om komende periode een nieuwe veiling te organiseren waarbij we meer mensen een scherp, vast energiecontract kunnen aanbieden. Wil je zeker zijn van je energiekosten komende periode? Schrijf je dan alvast in voor de volgende ronde van onze Collectieve Inkoop Energie. We kunnen niets garanderen maar we houden je op de hoogte. 

Schrijf je alvast in
vrouw leest boek op stoel

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de Collectieve Inkoop Energie?

1. Schrijf je in

Alle huishoudens in Nederland kunnen zich gratis en vrijblijvend online inschrijven.

2. Veiling

Wij organiseren een veiling voor energieleveranciers die aan onze kwaliteitseisen voldoen. Het beste bod wint.

3. Persoonlijk aanbod

Je ontvangt een persoonlijk aanbod voor gas en groene stroom. Je beslist zelf of je dit aanbod accepteert. Iedereen kan meedoen, ook als je huidige energiecontract nog niet is afgelopen.

4. Overstappen

Als je het aanbod accepteert, ontvang je een bevestiging waarna de bedenktijd van 14 dagen ingaat. Je nieuwe energieleverancier zegt je huidige contract op, de overstap wordt dus volledig voor je geregeld.

Ook interessant

Meer informatie

Zo werkt hetVeelgestelde vragen

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenSpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen
VEH
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube