Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackVerduurzamen

Collectieve Inkoop Energie

We doen ons best om binnenkort opnieuw een veiling voor onze Collectieve Inkoop Energie te organiseren. Wil je zekerheid over je energiekosten deze winter? Schrijf je alvast in, dan houden we je op de hoogte.

Schrijf je in
man bedient gasfornuis met fluitketel erop

Waarom de Collectieve Inkoop Energie?

Wij willen de woonlasten voor huiseigenaren betaalbaar houden en vinden dat iedereen recht heeft op scherpe tarieven voor gas en groene stroom. Daarom organiseert Vereniging Eigen Huis sinds 2009 de Collectieve Inkoop Energie samen met haar partner iChoosr, specialist in groepsaankopen.

Nieuwe veiling
We doen ons best binnenkort opnieuw een veiling te organiseren zodat we je een vast energiecontract kunnen aanbieden. Mocht er tijdens een nieuwe actie van ons collectief een beperkte beschikbaarheid zijn van het aantal contracten, dan ontvangen de mensen die zich als eerste hebben ingeschreven, ook als eerste een aanbod. 

Behoefte aan zekerheid? Schrijf je alvast in.
Wil je zeker zijn van je energiekosten komende winter? Schrijf je dan alvast in voor de eerstvolgende Collectieve Inkoop Energie. We houden je per mail op de hoogte en sturen je een aanbod zodra deze beschikbaar is. Accepteer je dit aanbod, dan wordt de overstap helemaal voor je geregeld. Iedereen kan zich inschrijven, ook als je geen lid van ons bent.

Schrijf je in
vrouw leest boek op stoel

Hoe werkt de Collectieve Inkoop Energie?

1. Schrijf je in

Alle huishoudens in Nederland kunnen zich gratis en vrijblijvend online inschrijven.

2. Veiling

Wij organiseren een veiling voor energieleveranciers die aan onze kwaliteitseisen voldoen. Het beste bod wint.

3. Persoonlijk aanbod

Je ontvangt een persoonlijk aanbod voor gas en groene stroom. Je beslist zelf of je dit aanbod accepteert. Iedereen kan meedoen, ook als je huidige energiecontract nog niet is afgelopen.

4. Overstappen

Als je het aanbod accepteert, ontvang je een bevestiging waarna de bedenktijd van 14 dagen ingaat. Je nieuwe energieleverancier zegt je huidige contract op, de overstap wordt dus volledig voor je geregeld.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Ook interessant

Meer informatie

Zo werkt hetVeelgestelde vragen

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenSpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

ehm-november-2023

ehm-november-2023
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube