Eigen Huis Hypotheekadvies in Bergen op Zoom

Onafhankelijk en betrouwbaar

Ben je benieuwd naar je financiële mogelijkheden om een huis te kopen in Bergen op Zoom? Voor persoonlijk hypotheekadvies in Bergen op Zoom ga je naar een hypotheekadviseur van Vereniging Eigen Huis. Je kunt bij ons vrijblijvend een oriënterend gesprek inplannen. 
  • Kennis van de markt in Bergen op Zoom en omgeving
  • Jouw belangen staan voorop
  • 95% is tevreden over ons hypotheekadvies
  • Met Vereniging Eigen Huis sta je sterker
  • Het eerste gesprek is gratis

Maximale hypotheek en financieel advies op maat in Bergen op Zoom

De hypotheekadviseurs van Vereniging Eigen Huis vergelijken het aanbod van bijna veertig hypotheekverstrekkers. Om jou persoonlijk hypotheekadvies in Bergen op Zoom te geven, kijken we goed naar je persoonlijke situatie en toekomstplannen. Op basis daarvan berekenen we je maximale hypotheek en geven we je uitgebreid financieel advies op maat. 

We zijn er voor iedereen in Bergen op Zoom die een huis wil kopen. Ook als je (nog) geen vast contract hebt, zzp’er bent of een studieschuld hebt, zoeken onze hypotheekadviseurs graag voor je uit wat je financiële mogelijkheden zijn.

vereniging eigen huis

Als je kiest voor Vereniging Eigen Huis, dan kies je voor een organisatie
die opkomt voor jouw belangen.

 

Zo werkt Eigen Huis Hypotheekadvies in Bergen op Zoom

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Maak online een afspraak met een van onze onafhankelijke hypotheekadviseurs. Je kiest zelf een locatie, dag en tijd en kunt aangeven waar we je bij kunnen helpen. Is de afspraak ingepland? Deel dan vooraf een aantal gegevens met ons via je eigen beveiligde klantportaal. Hoe meer we vooraf van je weten, hoe meer je uit het eerste gesprek kunt halen.  

Eigen Huis Hypotheekadvies in 5 stappen

Vereniging Eigen Huis

1  Gratis persoonlijke kennismaking

Vereniging Eigen Huis

2  Analyse en advies

Vereniging Eigen Huis

3  Offerteaanvraag en bemiddeling

Vereniging Eigen Huis

4  Begeleiding tot en met de koopakte

Vereniging Eigen Huis

5  Ook na de koop staan we voor je klaar

Vereniging Eigen Huis: meer dan alleen hypotheekadvies

Bij het kopen van een huis komt er heel wat op je af. Daarom is het prettig om te weten dat Eigen Huis Hypotheekadvies in Bergen op Zoom er het hele hypotheektraject voor je is. Als lid van Vereniging Eigen Huis kun je ook terugvallen op onze andere diensten, zoals de Aankoopcoach en de bouwkundige keuringen. En heb je na de koop nog vragen? Ook dan kun je altijd bij ons terecht.

Tips van Vereniging Eigen Huis

  • Als starter kun je kiezen uit twee hypotheekvormen: een annuïteitenhypotheek of een lineaire hypotheek. Bij de annuïteitenhypotheek stijgen je netto maandlasten tijdens de looptijd, terwijl je lasten bij een lineaire hypotheek tijdens de looptijd dalen. Onze hypotheekadviseur helpt je bij het maken van de juiste keuze.
  • Wil je verhuizen, maar is je oude huis nog niet verkocht, dan kun je een overbruggingskrediet aanvragen. Dit brengt wel extra kosten en hogere maandlasten met zich mee. Overleg daarom altijd eerst met een hypotheekadviseur of dit voor jou de beste oplossing is.
  • Hypotheekverstrekkers controleren bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) of je leningen en/of betalingsachterstanden hebt. Een studieschuld staat niet bij het BKR geregistreerd, maar moet je zelf melden. 

Maak kennis met Eigen Huis Hypotheekadvies in Bergen op Zoom

ArthurdeGlopper_EvR_3180

Arthur de Glopper
06-22385921
[email protected]

 

 

Adres

 

 

Eigen Huis Hypotheekadvies in Bergen op Zoom
Zuidzijde Haven 39 A
4611 HC Bergen op Zoom

Maak een afspraak

Eigen Huis Hypotheekadvies in Bergen op Zoom is aangesloten bij Eigen Huis Hypotheekadvies B.V., 100% dochter van Vereniging Eigen Huis.