Eigen Huis Hypotheekadvies in Leeuwarden

Onafhankelijk en betrouwbaar

Ben je benieuwd naar je financiële mogelijkheden om een huis te kopen in Leeuwarden? Voor persoonlijk hypotheekadvies in Leeuwarden ga je naar een hypotheekadviseur van Vereniging Eigen Huis. Je kunt bij ons vrijblijvend een oriënterend gesprek inplannen.
  • Kennis van de markt in Leeuwarden en omgeving
  • Jouw belangen staan voorop
  • 95% is tevreden over ons hypotheekadvies
  • Met Vereniging Eigen Huis sta je sterker
  • Het eerste gesprek is gratis

Maximale hypotheek en financieel advies op maat in Leeuwarden

Eigen Huis Hypotheekadvies in Leeuwarden vergelijkt het aanbod van bijna veertig hypotheekverstrekkers. We berekenen je maximale hypotheek en kijken daarbij goed naar je persoonlijke situatie en toekomstplannen. Je krijgt een uitgebreid financieel advies op maat. 

We zijn er voor iedereen in Leeuwarden die een huis wil kopen, ook als het wat lastiger is om een hypotheek te krijgen. Ben je zzp’er, heb je een studieschuld of (nog) geen vast contract? Onze hypotheekadviseurs zoeken graag voor je uit wat de mogelijkheden zijn.

vereniging eigen huis

Als je kiest voor Vereniging Eigen Huis, dan kies je voor een organisatie
die opkomt voor jouw belangen.

 

Zo werkt Eigen Huis Hypotheekadvies in Leeuwarden

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Maak dan online een afspraak en kom langs voor hypotheekadvies in Leeuwarden. Bij Vereniging Eigen Huis is het eerste gesprek altijd gratis en vrijblijvend. Is de afspraak gemaakt? Deel dan je gegevens met ons via je eigen beveiligde klantportaal. Hoe meer we van je weten, hoe meer je uit het eerste gesprek kunt halen. 

Eigen Huis Hypotheekadvies in 5 stappen

Vereniging Eigen Huis

1  Gratis persoonlijke kennismaking

Vereniging Eigen Huis

2  Analyse en advies

Vereniging Eigen Huis

3  Offerteaanvraag en bemiddeling

Vereniging Eigen Huis

4  Begeleiding tot en met de koopakte

Vereniging Eigen Huis

5  Ook na de koop staan we voor je klaar

Vereniging Eigen Huis: meer dan alleen hypotheekadvies

Bij het kopen van een huis komt er heel wat op je af. Daarom is het prettig te weten dat Eigen Huis Hypotheekadvies in Leeuwarden er het hele hypotheektraject voor je is. Als lid van Vereniging Eigen Huis kun je ook terugvallen op onze andere diensten, zoals de Aankoopcoach en de bouwkundige keuringen. En heb je na de koop nog vragen? Ook dan kun je altijd bij ons terecht.

Tips van Vereniging Eigen Huis

  • De komende jaren veranderen de regels rondom de hypotheekrenteaftrek. Een hypotheekadviseur kan je vertellen wat dit voor jou betekent.
  • Ook als je niet gaat verhuizen kan het oversluiten van je hypotheek voordeel opleveren. Bijvoorbeeld als de rentestand aantrekkelijk is of als je persoonlijke omstandigheden zijn veranderd. Een hypotheekadviseur kijkt of je huidige hypotheek nog bij je past.
  • Drie factoren zijn belangrijk bij het bepalen van de hoogte van je hypotheek: je inkomen, de waarde van de koopwoning en eventuele financiële verplichtingen.

Maak kennis met Eigen Huis Hypotheekadvies in Leeuwarden

Hakim Faber

Hakim Faber
06-29440748
[email protected]
 

Adres

 

 

Eigen Huis Hypotheekadvies in Leeuwarden
François HaverSchmidtwei 2
8914 BC Leeuwarden

Maak een afspraak


Eigen Huis Hypotheekadvies in Leeuwarden is aangesloten bij Eigen Huis Hypotheekadvies B.V., 100% dochter van Vereniging Eigen Huis.