Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackNieuws

Voorbereid de woningmarkt op na Week van de Starter

Wie voor het eerst een huis wil kopen of huren staat voor belangrijke keuzes. Voor wie goed beslagen ten ijs wil komen organiseert Vereniging Eigen Huis samen met onder meer het ministerie van Binnenlandse Zaken van 27 september tot 3 oktober 2020 de Week van de Starter.

Starters op de woningmarkt hebben veel vragen over hun eerste woning. Hoeveel mag een huis kosten? Hoeveel kun je verantwoord lenen? Of wordt het toch huren? De juiste informatie helpt bij het maken van deze belangrijke keuzes. Deze informatie is te vinden bij verschillende organisaties en bronnen. Het is daarom moeilijk om snel een compleet overzicht te krijgen van de mogelijkheden die je als starter hebt. 

Tijdens de Week van de Starter geven we antwoord op prangende startersvragen en bundelen we de informatie op een centrale website. Daarnaast organiseren we verschillende events voor starters.  

De Week van de Starter is een initiatief van Vereniging Eigen Huis, het ministerie van Binnenlandse Zaken, SVn, Aedes, Nederlandse Vereniging van Banken, Verbond van Verzekeraars, NVM, VBO, VastgoedPro, De Hypotheekshop en NHG.

Tags

Starter

Deel dit artikel

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Actueel

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggenAdres
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube