Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackOnderhoud

Op pad met de rioolreiniger

Dennis van Veen werkt als rioolreiniger voor de Spoedklusservice van Vereniging Eigen Huis. Geen klus is hetzelfde, waardoor het werk altijd uitdagend blijft.

VEH Hero

“De meeste verstoppingen zijn binnenshuis: in de keuken, douche of het toilet. Vooral vet in de keukenafvoer kom ik veel tegen. Dit vet plakt aan de leiding. Het is lastig om de afvoerbuis weer goed schoon te krijgen. Ik maak ‘m schoon met een veer waar een boorkop of een frees aan vastzit. Ik boor en frees net zolang door tot het probleem is opgelost. In koopwoningen waar doe-het-zelvers aan de slag zijn gegaan, is dit nog weleens lastig. Dan zitten er zoveel haakse bochten in de buis, dat ik er bijna niet doorheen kom."

Vochtig toiletpapier

"Bij dit werk moet ik verder kijken dan mijn neus lang is. Als ik word gebeld voor een doucheverstopping, kan het werkelijke probleem de leiding van het toilet zijn. Is die verstopt, dan stroomt douchewater vanwege luchtcirculatie in het riool niet meer goed weg. Helaas kom ik nog vaak tegen dat mensen hun vochtige toiletpapier of dameshygiëneproducten in het toilet gooien. Dat veroorzaakt toch echt een verstopping."

Vies werk met leuke kanten

"Naast het reinigen, inspecteer ik geregeld het riool. Bijvoorbeeld wanneer een ontstopping vaak terugkomt, of bij stankoverlast. Met camera’s en rook kijk ik waar het lek zich bevindt, zodat dit kan worden gemaakt. Natuurlijk is het soms vies werk, maar dit weegt niet op tegen de leuke kanten ervan. Je komt in veel woningen, geen klus is hetzelfde en je maakt mensen echt blij als je het gewenste resultaat behaalt.”

Direct hulp bij verstopping

Heb je last van acute verstopping in huis? Schakel dan direct hulp in via onze Spoedklusservice. We zijn 24/7 bereikbaar en hebben een landelijke dekking. Zo is er altijd een betrouwbare vakspecialist bij jou in de buurt. En niet onbelangrijk: we rekenen een eerlijke prijs.

man en vrouw lekkage in huis

Over de Spoedklusservice

Als huiseigenaar kom je soms voor calamiteiten in of rond het huis te staan. Wij vinden dat je dan snel een betrouwbare vakspecialist moet kunnen inschakelen die tegen een eerlijke prijs het probleem verhelpt. Helaas zien wij in de markt veel woekerprijzen en malafide partijen. Daarom bieden wij de Spoedklusservice aan. Hier kan je veilig terecht en wordt je probleem goed opgelost.

Bel: 085 - 08 115 00

Tags

HuiseigenaarWonenWonen-Onderhoud

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggenAdres
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube