Voor VvE'sContact
BackCollectieve Inkoop Zonne...

Ervaringen met de Collectieve Inkoop Zonnepanelen

Steeds meer huiseigenaren besparen met zonnepanelen flink op hun energierekening. 'n Slimme investering, want na zo'n 5 jaar heb je ze al terugverdiend. Lees hier de ervaringen van anderen met onze Collectieve Inkoop uit jouw buurt.

man en vrouw met zonnepaneel en verkoper
installateur bevestigd zonnepanelen op dak

Zonnepanelen kopen via de Collectieve Inkoop Zonnepanelen

Wil je graag zonnepanelen laten installeren op het dak van jouw huis in Ijsselstein? Via de Collectieve Inkoop Zonnepanelen is dat heel makkelijk. Hoe meer deelnemers, hoe scherper de prijs. Wij zoeken alles voor je uit, jij krijgt een scherpe prijs en de beste voorwaarden voor een compleet pakket. Iedereen kan meedoen. Doe ook mee en ontvang een aanbod op maat.

Meer informatie

Zonnepanelen kopen: hoe werkt het?

Inschrijven voor de Collectieve Inkoop Zonnepanelen is gratis en vrijblijvend. Wij organiseren een veiling waar geselecteerde leveranciers hun beste bod doen. De leverancier met het beste bod wint. Jij ontvangt vervolgens een aanbod met korting voor een compleet zonnepanelensysteem op jouw dak. Je beslist zelf of je dit aanbod accepteert. Ga je akkoord, dan voert de leverancier een schouw uit van je dak. Is dit allemaal naar wens, dan worden de zonnepanelen geïnstalleerd. 

Meer informatie

Hoe werkt de Collectieve Inkoop Zonnepanelen?

Tags

BesparenHuiseigenaarStarterVerduurzamenVerduurzamen-Zonne-energie

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenSpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen
VEH
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube