Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackVerzekeringen

Eigen Huis Verzekeringen: de nieuwe standaard

In 2018 eindigde de samenwerking tussen FBTO en Vereniging Eigen Huis. Als alternatief bieden we nu zelf een uitstekend verzekeringspakket voor een scherpe ledenprijs. Onze opstalverzekering komt als beste uit de test bij de Consumentenbond

Gezin in de woonkamer.

Als aantrekkelijk alternatief bieden wij sinds 2019 zelf verzekeringen aan via Eigen Huis Verzekeringen. Zo ervaar je ook het financiële voordeel van jouw Vereniging Eigen Huis-lidmaatschap. Met de verzekeringen die wij hebben ontwikkeld, zetten we de nieuwe standaard. We zijn transparant en bieden uitgebreide dekkingen tegen zeer scherpe premies.

Ons woonpakket als beste uit de test

Bespaar op je woonlasten

Sluit je verzekeringen af via Eigen Huis Verzekeringen, dan is de gemiddelde maandpremie voor een aansprakelijkheids-, inboedel- en opstalverzekering €26,90. Onderstaand de gemiddelde premies* van de 5 meest gekozen huidige verzekeraars door onze leden.


MaandpremieJaarpremieJaarlijkse besparing als je bovengenoemde verzekeringen afsluit via Eigen Huis Verzekeringen
Eigen Huis Verzekeringen**€26,90€322,75  
ASR€40,31€483,67€160,92
Interpolis€41,15€493,79€171,04
Centraal Beheer€43,60€523,21€200,46
Nationale Nederlanden€46,42€557,05€234,30
FBTO***€53,19€638,31€315,56

* Een vergelijking van 10.000 profielen met behulp van MoneyView Analyzer (met de MoneyView Analyzer bepalen banken en verzekeraars de prijspositie van diverse verzekeringen met hun concurrenten). 

** Eigen Huis Verzekeringen =  jaarpremie € 322,75 is exclusief de jaarlijkse contributie die je betaalt voor je lidmaatschap. 

*** FBTO = exclusief de ledenkorting. De ledenkorting bij FBTO wordt op de hoofdvervaldatum van je verzekeringen verwijderd.

Bovenstaande vergelijking is gebaseerd op:

  • een vergelijking van 10.000 profielen met behulp van MoneyView Analyzer (met de MoneyView Analyzer bepalen banken en verzekeraars de prijspositie van diverse verzekeringen met hun concurrenten).
  • de verzekeraars zijn geselecteerd op de 5 meeste genoemde verzekeraars in onze premieberekening. Deze top 5 wordt iedere 3 maanden opnieuw door ons bekeken.
  • de vergelijking met het Allrisk product van de betreffende verzekeraar.

Let op: de premie kan voor individuele gevallen verschillen met het getoonde gemiddelde.

Eigen Huis Verzekeringen – de nieuwe standaard

Eerlijk en transparant

Bij Eigen Huis Verzekeringen weet je waar je voor betaalt. Wat is er wel gedekt en wat niet? Dat vinden we wel zo transparant en eerlijk.

Onze winst is jouw korting

Een groot deel van de standaardvergoeding die wij ontvangen voor bemiddeling geven we aan je terug in de vorm van ledenkorting. Hiermee profiteer je direct van financieel voordeel en bespaar je op jouw woonlasten.

Direct verzekerd

Vraag je een verzekering aan, dan bent je direct verzekerd. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Je krijgt wel eerst een voorlopige dekking. Vervolgens krijg  je,  meestal binnen één werkdag, een bevestiging per mail of jouw aanvraag is geaccepteerd.

Jouw belang is ons belang

Jouw belang staat voorop; dat verzekeren we. Vereniging Eigen Huis is onafhankelijk. Onze verzekeringen zijn alleen voor leden en uitsluitend via onze website aan te vragen.

Sluit eenvoudig online af

Eigen Huis Verzekeringen is een online dienst. Aanvragen is alleen digitaal mogelijk. Het aanvragen gaat via een Digitaal Dossier met een eigen verzekeringsaccount. Je ontvangt tijdens de aanvraag van de verzekering een e-mail met een link naar het digitale dossier.

Opzegservice

Met de opzegservice kun je direct eenvoudig jouw huidige verzekering(en) stopzetten. We ontzorgen jou volledig.

Woonpakket als beste uit de test: op prijs en voorwaarden 

Onze opstalverzekering komt als beste uit de test bij de Consumentenbond. Daarnaast heeft MoneyView onze voorwaarden voor de opstal-, aansprakelijkheid- en rechtsbijstandverzekering beoordeeld met het maximale aantal van 5 sterren. En op prijs scoren we met opstal en aansprakelijkheid maximaal.

Bekijk het woonpakket en bereken je premie

Hoe werkt een verzekering via Eigen Huis Verzekeringen?

Verzekeringnemer

Jij kiest de verzekering en dekking.

Vereniging Eigen Huis

Wij berekenen de premie en bemiddelen.

Intrasurance

Verzorgt de polis en behandelt schades.

Verzekeraar

Draagt de schadelast.

Samenwerking met Intrasurance

We werken samen met Intrasurance, zij hebben jarenlange ervaring met een juiste en snelle digitale afhandeling van verzekeringen en schadeclaims. Bovendien zijn ook zij onafhankelijk van de verzekeraars.

Onafhankelijk toezicht

Uiteraard hechten we veel waarde aan dat jij blijft profiteren van de beste voorwaarden en premies. Daarom controleren we dit jaarlijks samen met onderzoeksbureau MoneyView. Zo hebben we een objectieve kijk op alle voorwaarden en premies.

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggenAdres
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube