Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackSpoedklusservice

Hulp bij dakgootverstopping

Een verstopte dakgoot komt vaak door opgehoopt vuil en bladeren en kan zorgen voor lekkage, rioolverstopping en schade aan de gevel. Via de spoedklusservice lossen wij het snel voor je op.

man veegt dakgoot schoon

Voorkom een dakgootverstopping

Een verstopte dakgoot herken je vaak pas als het al te laat is en de goot overloopt. Regelmatig je dakgoot schoon (laten) maken voorkomt een verstopping. Bij een noodsituatie, zoals een plotselinge lekkage of het afbreken van de dakgoot, kun je de Spoedklusservice bellen.

Hoe gaan wij te werk?

Telefonische intake

Tijdens de telefonisch intake bespreek je het probleem. Wij bepalen direct of wij de klus kunnen uitvoeren, hoeveel vakmannen er nodig zijn en of de vakspecialist direct kan langskomen of niet. Ook krijg je de kosten te horen.

Bel: 085 - 08 115 00

Werkzaamheden ter plaatse

Op locatie stelt de vakspecialist vast wat er gedaan moet worden om het probleem te verhelpen. Of de dakgoot wordt schoongemaakt en het probleem is direct opgelost, of er kan alleen voor noodherstel worden gezorgd. Definitief herstel kan vaak ook door ons worden uitgevoerd op een later moment. Hiervoor ontvang je een nieuwe offerte.

Veilig werken

Wij vinden veilig werken erg belangrijk. Daarom volgen de vakspecialisten die via de Spoedklusservice worden ingeschakeld altijd de veiligheidsvoorschriften van de Arbowet. In het geval van werkzaamheden aan het dak geldt het volgende:

  • Er komen vaak 2 vakspecialisten, waarvan een beneden, onderaan de ladder blijft staan. Dit is wettelijk verplicht.
  • Is je dak hoger dan 6 meter, dan is er een steiger of hoogwerker nodig. Omdat wij deze eerst moeten huren wordt de afspraak op een later moment met je ingepland.
  • Staat er veel wind, regent het, is er sneeuw of ijzel of is het donker? Dan kunnen wij niet langskomen. Wij maken een afspraak op een later moment als het weer beter is.


man en vrouw lekkage in huis

Over de Spoedklusservice

Als huiseigenaar kom je soms voor calamiteiten in of rond het huis te staan. Wij vinden dat je dan snel een betrouwbare vakspecialist moet kunnen inschakelen die tegen een eerlijke prijs het probleem verhelpt. Helaas zien wij in de markt veel woekerprijzen en malafide partijen. Daarom bieden wij de Spoedklusservice aan. Hier kan je veilig terecht en wordt je probleem goed opgelost.

Bel: 085 - 08 115 00

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube