Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackEuropees Parlementsverki...

Volt over de Europese verkiezingen 2024

Je stem uitbrengen tijdens de Europese verkiezingen is belangrijk. Maar de keuze voor een partij kan soms lastig zijn. Om je hierbij te helpen, vroegen we verschillende politieke partijen waarom jij als woningbezitter op hen moet stemmen.

VEH Hero

Waarom moet je als woningbezitter op Volt stemmen?

"Met Volt streven we naar een eerlijk en toekomstbestendig woningbeleid dat de druk op de huizenmarkt verlicht en meer mogelijkheden biedt voor huiseigenaren. We willen het Nationaal Fonds Betaalbare Koopwoningen uitbreiden, zodat starters met een middeninkomen betere kansen krijgen om een eigen woning te kopen tegen redelijke prijzen. Dit betekent dat een investering in onroerend goed niet alleen waardevast blijft, maar ook een potentieel hoger rendement kan opleveren door de grotere vraag naar woningen in het segment.

Daarnaast willen we de duurzaamheid van woningen bevorderen door te investeren in renovatie en verduurzaming. Door subsidies en leningen beschikbaar te stellen voor isolatie en andere energiebesparende maatregelen, helpen we niet alleen om de energierekening te verlagen, maar verhogen we ook de waarde van woningen op de lange termijn. Dit betekent lagere maandelijkse kosten voor huiseigenaren en een hogere verkoopwaarde van woningen.

Bovendien streven we naar een stabielere en eerlijkere huurmarkt, wat indirect ook gunstig is voor huiseigenaren. Door meer sociale huurwoningen beschikbaar te stellen en de huurregulering uit te breiden naar het middensegment, zorgen we voor een betere balans op de woningmarkt en verminderen we de concurrentie van huurders die anders mogelijk overstappen naar de koopmarkt.

Kortom, als u op Volt stemt kunt u rekenen op concrete maatregelen die u als huiseigenaar ondersteunen en beschermen."

Portretfoto van EU-lijsttrekker van Volt Reinier van Lanschot

Reinier van Lanschot

EU-lijsttrekker Volt

mensen op stoep en fietspad langs oude woningen

Andere partijen aan het woord

De vereniging stelde bovenstaande vraag ook aan andere Nederlandse politieke partijen die deelnemen aan de Europees Parlementsverkiezing op 6 juni 2024.

Lees meer

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggenAdres
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube