Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackEuropees Parlementsverki...

VVD over de Europese verkiezingen 2024

Je stem uitbrengen tijdens de Europese verkiezingen is belangrijk. Maar de keuze voor een partij kan soms lastig zijn. Om je hierbij te helpen, vroegen we verschillende politieke partijen waarom jij als woningbezitter op hen moet stemmen.

VEH Hero

Waarom moet je als woningbezitter op de VVD stemmen?

"Waar je ook woont, je huis is dé plek waar je veel tijd doorbrengt. Naarmate je leven verandert, verandert ook hoe die woonplek eruit ziet. Als starter wil je een betaalbare woning. En als je gaat samenwonen, een gezin start of juist kleiner wilt gaan wonen, wil je een huis dat daarbij past. Juist daarom is fijn en betaalbaar wonen enorm belangrijk voor de VVD. 

Voor jou als huiseigenaar zijn de afgelopen jaren een aantal dingen veranderd. Waarschijnlijk zijn je energiekosten, en daarmee je woonlasten, gestegen. Dat werd aangewakkerd door diverse crises zoals COVID-19 en de energiecrisis vanwege de Russische agressie in Oekraïne. De Europese Unie speelde een cruciale rol in het aanpakken van deze crises, waardoor de energiekosten uiteindelijk weer daalden. Juist daarom is een sterk en slagvaardig Europa belangrijk. 

Misschien denk je na over het verduurzamen van je woning. Zonnepanelen op je dak of extra isolatie. Ook Europa werkte aan wetgeving voor verduurzaming. Goedbedoeld, maar voor sommige regels zou dit betekenen dat Europa zich bemoeit met bouwplannen van gemeenten en dat ons land nog verder op slot zou gaan. Dit ging de VVD een stap te ver omdat de bouw van nieuwe woningen daardoor in gevaar kwam. Dus heeft de VVD tegengestemd. 

Een sterk Europa zorgt voor een veilig Nederland waar je fijn en betaalbaar kunt wonen. In het Europees Parlement werkte de VVD daarom aan oplossingen die het leven van Nederlandse huiseigenaren verbeteren en hun problemen oplossen. Daar gaat de VVD de komende jaren mee door. Er staat namelijk veel op het spel. En er is wat mij betreft daarom maar één veilige keuze op 6 juni. De VVD."

Logo VVD

Malik Azmani

EU-lijsttrekker VVD

mensen op stoep en fietspad langs oude woningen

Andere partijen aan het woord

De vereniging stelde bovenstaande vraag ook aan andere Nederlandse politieke partijen die deelnemen aan de Europees Parlementsverkiezing op 6 juni 2024.

Lees meer

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggenAdres
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube