Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackVerduurzamen

Collectieve Inkoop Energie

We hebben weer een succesvolle veiling gehad met een aanbod voor 1 jaar, 3 jaar én een dynamisch energiecontract. Er is een beperkt aantal contracten beschikbaar dus we kunnen niet garanderen dat iedereen een aanbod ontvangt.

Schrijf je in
man bedient gasfornuis met fluitketel erop

Samen de beste energiedeal

Iedereen die wil overstappen naar een vast contract voor energie kan zich vrijblijvend inschrijven voor ons collectief. Wij verzamelen deze grote groep mensen en organiseren een veiling voor gekwalificeerde energieleveranciers. Hoe meer mensen meedoen, hoe sneller energieleveranciers bereid zijn een scherp aanbod te doen omdat er in één keer een grote groep mensen overstapt. 

Tijdens de veiling brengen zij hun scherpste bod uit voor een vast energiecontract. De leverancier met het scherpste bod, wint de veiling. Je ontvangt dit persoonlijke aanbod, afgestemd op jouw situatie, en beslist zelf of je op het aanbod ingaat en overstapt naar een nieuw, vast contract voor energie. Je nieuwe energieleverancier zegt je huidige contract op, de overstap wordt dus helemaal voor je geregeld. Zo wordt overstappen een fluitje van een cent!

Schrijf je in voor volgende actie

We hebben weer een succesvolle veiling gehad met een aanbod voor 1 jaar, 3 jaar én een dynamisch energiecontract. Er is een beperkt aantal contracten beschikbaar dus we kunnen niet garanderen dat iedereen een aanbod ontvangt. Inschrijven kan nog steeds. We houden je op de hoogte van de voortgang. 

Let op: wanneer er een beperkt aantal vaste contracten beschikbaar is, nodigen we de deelnemers in chronologische volgorde uit waarbij de eerste inschrijvers ook als eerste een aanbod ontvangen.

Schrijf je in
Vrouw in stoel met boek

Hoe werkt de Collectieve Inkoop Energie?

1. Schrijf je in

Alle huishoudens in Nederland kunnen zich gratis en vrijblijvend online inschrijven.

2. Veiling

Wij organiseren een veiling voor energieleveranciers die aan onze kwaliteitseisen voldoen. Het beste bod wint.

3. Persoonlijk aanbod

Je ontvangt een persoonlijk aanbod voor gas en groene stroom. Je beslist zelf of je dit aanbod accepteert. Iedereen kan meedoen, ook als je huidige energiecontract nog niet is afgelopen.

4. Overstappen

Als je het aanbod accepteert, ontvang je een bevestiging waarna de bedenktijd van 14 dagen ingaat. Je nieuwe energieleverancier zegt je huidige contract op, de overstap wordt dus volledig voor je geregeld.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Ook interessant

Meer informatie

Zo werkt hetVeelgestelde vragen

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggenAdres
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube