Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackDiensten

Eigen Huis Financieringsgarantie voor starters

Eigen Huis Financieringsgarantie zorgt ervoor dat je als starter met een gerust hart kunt bieden zonder voorbehoud van financiering. Je geeft de verkoper gelijk duidelijkheid waardoor je je kansen op een succesvolle aankoop flink vergroot.

Maak een afspraak
  • Bieden zonder voorbehoud van financiering

  • Maak tot 50% meer kans op een succesvolle aankoop

  • Gratis als je de hypotheek via ons afsluit

*Disclaimer financieringsgarantie. De korting wordt toegepast op aanvragen die gedaan worden in de periode van 4  sept t/m 14 oktober 2023. De actie kan altijd eerder worden gestopt of de actievoorwaarden kunnen gewijzigd worden. Dit zal dan bekend worden gemaakt op deze website.
Infographic proces Eigen Huis Financieringsgarantie

Hoe kun je als starter verantwoord bieden zonder voorbehoud van financiering? Als je gaat bieden op een woning, doe je dit vaak op basis van een maximale hypotheekberekening van je hypotheekadviseur. Maar dit geeft helemaal geen garantie dat je ook daadwerkelijk een hypotheek verkrijgt. Naast het definitief accepteren van je inkomen, zal de hypotheekverstrekker ook akkoord moeten gaan met de waarde van de aan te kopen woning.

Gangbaar is dat het verkrijgen van een definitief akkoord op een hypotheek ongeveer 6 weken duurt. Maar verkopers kiezen vaak voor de koper die een bod uitbrengt met de meeste zekerheid, bijvoorbeeld zonder voorbehoud van financiering.

Met Eigen Huis Financieringsgarantie heb je als koper en verkoper direct duidelijkheid. Eigen Huis Financieringsgarantie zorgt ervoor dat je als starter kunt bieden met zekerheid en dat je daardoor na het accepteren van het bod binnen de wettelijke bedenktijd 100% zekerheid hebt over je hypotheek.

Makelaar wijst iets aan op papier aan twee mannen

Exclusief verkrijgbaar voor starters bij Eigen Huis Hypotheekadvies

De hypotheekadviseurs van Eigen Huis Hypotheekadvies begeleiden je door het proces voor het verkrijgen van Eigen Huis Financieringsgarantie. Persoonlijk en deskundig; de zekerheid van Vereniging Eigen Huis!

Wil je weten welke voorwaarden van toepassing zijn, bekijk de Q&A, lees het infoblad of informeer direct bij je Eigen Huis Hypotheekadviseur voor de mogelijkheden.

Infoblad hypotheekadvies financieringsgarantie starter maart 2024.pdf (pdf)

Veelgestelde vragen Eigen Huis Financieringsgarantie

Ook interessant

Wel of geen aankoopmakelaarChecklist 'Een huis bezichtigen'Voorbeeld koopovereenkomst

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggenAdres
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube