NOV_0005 jonge vrouw staand aan telefoon 1903x432

Krijg juridisch advies bij conflicten

Weten hoe sterk je staat

Heb jij een conflict met een particulier of professionele partij? Bijvoorbeeld met de buren over het plaatsen van de schutting of met een aannemer over de oplevering van een verbouwing? Dan wil je vast weten wat je juridische positie is. Onze juristen vertellen hoe sterk je staat en kunnen je bij een conflict met een professionele partij bijstaan bij het vervolg.

  • Juridische hulp bij een conflict tegen een scherp tarief
  • Snel duidelijkheid over hoe sterk je staat
  • Juridische bijstand bij een conflict met een professionele partij

Ontdek hoe sterk je staat

Hoe vervelend ook: het is niet altijd mogelijk om een conflict te vermijden. Heeft dit conflict direct te maken met het eigen woningbezit? Dan helpen onze juristen je graag verder. Zij bekijken jouw specifieke zaak en maken de situatie voor jou inzichtelijk. Zo weet jij snel waar je aan toe bent, én weet je welke eventuele vervolgstappen je kunt zetten. 

Heb jij een conflict met een particulier, professionele partij, of heeft jouw VvE een conflict? Neem dan contact op met ons juridisch team.

Waar kunnen we je mee helpen?

Vereniging Eigen Huis

Conflict met een particulier

Heb jij een conflict met een particulier, zoals je buren of het VvE-bestuur? Wij onderzoeken hoe sterk je staat en geven je advies over het vervolg.

Krijg inzicht in je positie >
Vereniging Eigen Huis

Conflict met een professionele partij

Heb je een conflict met een professionele partij, zoals een aannemer of makelaar? Wij vertellen hoe je juridisch staat en ondersteunen je bij het vervolg.

Krijg inzicht en bijstand >
Vereniging Eigen Huis

Conflict van de VvE

Hebben jullie als VvE een conflict met een professionele partij of een andere juridische vraag? Wij bekijken de zaak en geven advies over het verdere traject.

Ontdek de vervolgstappen >