Bouwkundige keuring in Amsterdam Sloterdijk

Regio Kennemerland

Ben je op zoek naar een bouwkundige keuring in Amsterdam Sloterdijk of omgeving, dan staat Vereniging Eigen Huis voor je klaar. Onze onafhankelijke, gecertificeerde bouwkundigen weten wat er speelt in de buurt. Zij inspecteren de woning en komen op voor je belangen. Zo sta je sterker bij de onderhandelingen over de prijs. 
  • Kennis van de markt in Amsterdam Sloterdijk en omgeving
  • Onafhankelijk en professioneel
  • Jouw belangen staan voorop
  • 96% is tevreden over onze keuringen
  • Van keuring tot juridisch advies: je krijgt een totaalpakket

Met onze bouwkundige keuring sta je sterker

Ga je een bestaand huis kopen in Amsterdam Sloterdijk of omgeving? Met de Bouwtechnische keuring van Vereniging Eigen huis wéét je wat je koopt. Je krijgt inzicht in de bouwkundige staat van de woning en eventueel achterstallig onderhoud. Met deze informatie sta je sterker bij de onderhandelingen over de prijs. 

Bij nieuwbouw is de oplevering een belangrijk juridisch moment. Het is dan ook verstandig onze bouwkundige in te schakelen voor een Opleveringskeuring. Hij inspecteert de woning en komt op voor je belangen.

Kosten van onze bouwkundige keuringen in Amsterdam Sloterdijk e.o.

Zo werkt een bouwkundige keuring van Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Waarom onze bouwkundige keuring

  • Tijdens de Bouwtechnische keuring kijken we niet alleen kijken naar gebreken, maar ook naar de staat van het onderhoud. We vinden namelijk dat je recht hebt op een eerlijke inschatting van de kosten. Zo weet je waar je aan toe bent voordat je het huis koopt. Een schilderbeurt kan bijvoorbeeld flink in de papieren lopen.
  • De oplevering van een nieuwbouwhuis is een officieel juridisch moment. Neem daarom altijd een professionele bouwkundige mee. Hij loopt de woning door en legt gebreken vast in een keuringsrapport. Hiermee sta je sterk bij een eventueel geschil. 
  • Ook voor juridische hulp kun je bij ons terecht: van gratis telefonisch advies tot gespecialiseerde juridische dienstverlening tegen een scherp tarief. 
vereniging eigen huis

Onze bouwkundigen zijn onafhankelijk en staan aan jouw kant. Ze zijn op de hoogte van de regelgeving in de bouw en beschikken over (regionale) bouwkundige kennis.

 

Ons bouwkundig rapport voldoet aan NHG

Na de bouwkundige keuring ontvang je binnen 48 uur een uitgebreid bouwkundig rapport dat voldoet aan de voorwaarden van Nationale Hypotheek Garantie (NHG). In dit rapport staan onder andere de kosten voor het in goede staat brengen van de woning. Blijkt dat de woning niet goed geïsoleerd is of dat de woning energiezuiniger kan? Dan worden deze eventuele kosten ook in het rapport opgenomen. 
Veel nieuwbouwkopers op dit moment zijn starters. Ze hebben het nieuwbouwproces nog nooit doorlopen en zijn onervaren. Ik merk dat veel bouwers er niet op zijn ingespeeld om deze groep goed te begeleiden en hun vragen te beantwoorden. Dat zou wel moeten. Een huis kopen is vaak de grootste uitgave die mensen doen in hun leven.
Michiel Peeters, bouwkundige (Eigen Huis Magazine, jrg. 42 juni 2015)

Bouwkundige keuring in Amsterdam Sloterdijk of omgeving

Wil je meer weten over de Bouwtechnische keuring of de Opleveringskeuring van Vereniging Eigen Huis? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Bel ons op: 033 450 77 50                      

Openingstijden:
Ma - do 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag 09.00 – 16.30 uur

Laat je terugbellen voor een: Bouwtechnische keuring of een Opleveringskeuring.

Eigen Huis Bouwkundige Keuring Kennemerland, Zekeringstraat 17A, 1014 BM Amsterdam. Onze bouwkundige keuringen in Amsterdam Sloterdijk en omgeving (regio Kennemerland) worden uitgevoerd door zelfstandige bouwkundigen die zijn aangesloten bij Eigen Huis Bouwkundig Advies B.V., 100% dochter van Vereniging Eigen Huis.

Boek een Bouwtechnische keuring     Boek een Opleveringskeuring