Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackOver ons

Onze inkomsten

Vereniging Eigen Huis is een onafhankelijke consumentenorganisatie zonder winstoogmerk. Wij helpen huiseigenaren en mensen die een huis willen kopen met belangenbehartiging, informatievoorziening en dienstverlening.

Vereniging Eigen Huis heeft geen aandeelhouders of externe financiers. Onze inkomsten bestaan hoofdzakelijk uit de contributie van onze leden. 

Contributie

Meer dan de helft van onze inkomsten bestaat uit de jaarlijkse contributie. Deze bedraagt {price} voor particuliere huiseigenaren en € 75,25 voor Verenigingen van Eigenaars (VvE’s). Wij houden het contributiebedrag laag, zodat elke huiseigenaar lid kan worden.

Eigen diensten

Alleen leden hebben toegang tot onze eigen diensten, zoals keuringen, hypotheekadviezen en juridisch advies. De inkomsten hieruit dekken de kosten van de dienst.

Diensten van derden 

Naast eigen diensten bieden we onze leden diensten aan van partners, die zorgvuldig door ons worden geselecteerd. Voorbeelden zijn onze collectieve inkopen (Energie en Zonnepanelen), Eigen Huis Verzekeringen, Eigen Huis Schilderservice en Spoedklusservice. We brengen onze leden in contact met de partner en ontvangen hiervoor een vergoeding, die we gebruiken voor kwaliteitscontrole en doorontwikkeling van onze dienstverlening.

Eventueel resterende middelen worden ingezet ten behoeve van onze leden.

Meer over Vereniging Eigen Huis

Onze dienstenOrganisatieOnze geschiedenis

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggenAdres
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube