Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackWat doet Vereniging Eige...

Starter op de woningmarkt?

Ben je op zoek naar een eerste huis, dan vis je waarschijnlijk vaak achter het net. Als onafhankelijke vereniging komen we op voor jouw belangen. In de politiek, bij banken, bouwers, makelaars en notarissen.

vrouwen in woonkamer

Dit willen wij voor starters:

jong stel bij raam met telefoon

Hoge prijzen en moordende concurrentie

De vraag naar huizen is groot en er zijn maar weinig huizen beschikbaar. Gevolg: hoge prijzen en een moordende concurrentie. Ondertussen kijken geldverstrekkers steeds strenger naar een hypotheekaanvraag, zeker als je een studieschuld hebt. Als starter dreig je hierdoor buiten de boot te vallen. Hoog tijd dus dat we jou te hulp schieten. Wij vinden dat je een eerlijker kans verdient.

Hoe komen we op voor jouw belangen?

Met 800.000 leden vertegenwoordigen we een behoorlijk deel van de huidige en toekomstige huiseigenaren. Dat legt gewicht in de schaal. We gebruiken ons netwerk in de politiek, bij bouwers, makelaars, banken, hypotheekadviseurs en consumentenorganisaties om problemen aan te kaarten en zoveel mogelijk op te lossen. We doen onderzoek, vragen naar je mening, bepalen standpunten en lobbyen daarvoor. En zo nodig voeren we actie.

jonge vrouw voor een kippenhok maar een echt huis wilt

Tags

Starter

Meer lezen

Petitie voor betaalbare woningenIn actie voor startersVereniging Eigen Huis: verhoog NHG-grensAward voor pilot om duurhuurders te helpen

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube