Voor VvE'sContact
BackVerduurzamen

Collectieve Inkoop Zonnepanelen

Met de Collectieve Inkoop Zonnepanelen koop je goede zonnepanelen voor een scherpe prijs én met lange garantie. Wij doen het uitzoekwerk & informeren je helder en objectief. Wel zo makkelijk! Doe de dakcheck en ontdek wat jij kunt besparen.

 • Grootste collectief van Nederland

 • Hoge kwaliteit zonnepanelen met lange garantie

 • Inclusief installatie, monitoring & garantie

installateur met zonnepaneel en man en vrouw

Doe de dakcheck

Waarom de Collectieve Inkoop Zonnepanelen

Iedereen heeft recht op betaalbare en duurzame energie, vinden wij. Daarom organiseren we de Collectieve Inkoop Zonnepanelen: hoe meer deelnemers, hoe scherper de prijs van het zonnepanelensysteem.  En met de groene stroom die je opwekt, verdien je de investering vanzelf terug. Goed voor het milieu en je portemonnee. 

De Collectieve Inkoop Zonnepanelen organiseren we samen met onze partner iChoosr, specialist in groepsaankopen.

Ruim 880.000 panelen geïnstalleerd
Meer dan 80.000 huishoudens deden al mee
Wij zien erop toe dat alles soepel verloopt

Doe mee!

Doe mee met het grootste collectief van Nederland! Inschrijven is gratis en vrijblijvend. Ook als je geen lid bent, kun je meedoen; bij deelname krijg je namelijk een jaar lidmaatschap van Vereniging Eigen Huis cadeau!  


 

Inschrijven

Bij inschrijving stellen we een aantal vragen over je dak, zodat de leverancier je na de veiling een passend aanbod kan doen. Deze gegevens kun je na ontvangst van het aanbod nog wijzigen.

Inschrijven

Zonnepanelen in 5 stappen - zo werkt ons collectief

Onze collectieve inkoop bestaat uit 5 simpele stappen waarbij wij het grootste deel van het werk voor je uit handen nemen. Wij doen het uitzoekwerk . Wil je alvast meer lezen over wat er in het aanbod zit?

Meer informatie over het aanbod

1. Schrijf je vrijblijvend in

Tijdens een actieperiode is inschrijven voor de Collectieve Inkoop Zonnepanelen gratis en vrijblijvend. Ook als je geen lid bent, kun je meedoen; bij deelname krijgen deelnemers die geen lid zijn, een jaar lidmaatschap van Vereniging Eigen Huis cadeau. Na inschrijving ontvang je een e-mail ter bevestiging van je deelname.

2. Onderhandeling met leveranciers

Wij organiseren een collectieve onderhandeling voor gecertificeerde leveranciers. Door ons collectief, schrijven heel veel mensen zich in, en daarom is het voor leveranciers interessant om een scherpe prijs te bieden. En daar profiteert u van! De leveranciers die de beste deal bieden voor een compleet pakket, inclusief zonnepanelen, installatie, monitoring & garantie, mogen meedoen.

3. Persoonlijk aanbod: jij beslist

Afhankelijk van onder meer het moment dat je je inschrijft én wanneer de veiling plaatsvindt, ontvang je een link naar je persoonlijk aanbod. Het aanbod betreft een compleet pakket, inclusief zonnepanelen, installatie, monitoring en garantie. Klik op 'Meer informatie over het aanbod' om te lezen wat er allemaal bij het aanbod zit inbegrepen.

4. Digitale schouw van je dak

Als je het aanbod accepteert, controleert de leverancier tijdens een digitale schouw of je dak daadwerkelijk geschikt is en of het aantal zonnepanelen op je dak past. Hierna ontvang je je definitieve offerte.

5. Installatie van de zonnepanelen

Gecertificeerde installateurs installeren het zonnepanelensysteem. De leverancier houdt je op de hoogte van de installatiedatum. Door de enorme drukte is dit momenteel gemiddeld 24 weken na acceptatie van je persoonlijke aanbod. Na installatie wek je direct groene stroom op. Zo verdien je de aanschaf van je zonnepanelen vanzelf terug.

Het aanbod: wat kun je verwachten

Zwarte panelen

zonnepanelen

Het aanbod bevat standaard zwarte zonnepanelen met een vermogen van minimaal 400 Wattpiek. Wil je meer dan 40 panelen op je dak? Bespreek dit met de leverancier als je het persoonlijk aanbod hebt geaccepteerd.

De volgende merken zonnepanelen worden veel aangeboden: Suntech, Longi Solar, Trina Solar, EGing, Jinko Solar, JA Solar, Ulica Solar, Talesun.

Zwart - standaard

 • Minimaal 400 Wattpiek vermogen
 • CE-keurmerk
 • TÜV-keurmerk
 • Monokristallijn

Zo werkt de Collectieve Inkoop Zonnepanelen

Accepteer de cookies om deze inhoud te bekijken

Rustig alles nakijken?

In deze handige video leggen wij je uit hoe ons collectief werkt. In 5 simpele stappen helpen wij je aan zonnepanelen op jouw dak!

Lees meer over zonnepanelen

Alles over zonne-energieHoe werken zonnepanelenKosten zonnepanelenWat is salderen?

Deel deze pagina

 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • mail
 • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenSpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen
VEH
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube