Bouwkundige keuring in Hengelo

Regio Twente

Ga je een woning kopen in Hengelo of omgeving? Kies dan voor de Bouwtechnische keuring van Vereniging Eigen Huis en krijg meer inzicht in de staat van een woning. Daarmee voorkom je verrassingen en weet je wat je koopt. Al onze bouwkundigen zijn onafhankelijk en gecertificeerd en weten wat er speelt in de buurt. 
  • Kennis van de markt in Hengelo en omgeving
  • Onafhankelijk en professioneel
  • Jouw belangen staan voorop
  • 96% is tevreden over onze keuringen
  • Van keuring tot juridisch advies: je krijgt een totaalpakket

Sta sterker met onze bouwkundige keuring in Hengelo

Bij het kopen van een woning is het verstandig een bouwkundige keuring te laten uitvoeren. Met de Bouwtechnische keuring van Vereniging Eigen Huis krijg je meer inzicht in de bouwkundige staat van een woning. Met deze informatie sta je sterker bij de onderhandelingen over de prijs. 

Wordt jouw nieuwbouwhuis binnenkort opgeleverd? Dan is het verstandig een bouwkundige in te schakelen voor een Opleveringskeuring. De oplevering is namelijk een belangrijk juridisch moment. De bouwkundige inspecteert de woning op bouwkundige gebreken en komt op voor je belangen.

Kosten van onze bouwkundige keuringen in Hengelo e.o.

Zo werkt een bouwkundige keuring van Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Waarom onze bouwkundige keuring

  • Ook woningen van vijf of tien jaar oud kunnen mankementen hebben. Met een Bouwtechnische keuring weet je wat je koopt en voorkom je onaangename verrassingen achteraf.
  • Onze bouwkundigen zijn onafhankelijk en komen op voor jouw belangen. Heb je het idee dat de bouwer van je nieuwbouwwoning zich niet aan de afspraken heeft gehouden, neem dan alle relevante documenten mee naar de opleveringskeuring. Denk bijvoorbeeld aan de bouwtekeningen en de lijst met meer- en minderwerk. De bouwkundige kan deze punten dan meenemen in het keuringsrapport.
  • Onze bouwkundige keuringen zijn speciaal voor leden. Ben je nog geen lid van Vereniging Eigen Huis, dan kun je tijdens het boeken van de keuring lid worden voor slechts € 30,60 per jaar. 
vereniging eigen huis

Onze bouwkundigen zijn onafhankelijk en staan aan jouw kant. Ze zijn op de hoogte van de regelgeving in de bouw en beschikken over (regionale) bouwkundige kennis.

 

Ons bouwkundig rapport voldoet aan NHG

Na de Bouwtechnische keuring in Hengelo ontvang je binnen 48 uur een uitgebreid bouwkundig rapport. Dit rapport voldoet aan de voorwaarden van Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Hierin staan onder andere de kosten voor het in goede staat brengen van de woning. Ook worden eventuele kosten voor het verbeteren van de woning hierin opgenomen; denk aan het energiezuiniger maken van de woning of het vernieuwen van de keuken. De informatie in dit bouwkundig rapport kun je gebruiken bij de onderhandelingen over de prijs van de woning. 
Veel bouwkundigen die ik opleid, hebben een eigen adviesbureau of hebben er bij een gewerkt. Door de gesprekken met hen weet ik dat de bouwtechnische keuringen van Vereniging Eigen Huis zich onderscheiden van keuringen van andere adviesbureaus. We hebben een netwerk aan bouwkundigen in het hele land, die in de basis hetzelfde werken. Een klant weet dus precies waar hij bij ons op kan rekenen.
Chris Kuin, bouwkundige en opleider (Eigen Huis Magazine, jrg 43 dec 2016/jan 2017)

Bouwkundige keuring in Hengelo of omgeving

Wil je meer weten over de Bouwtechnische keuring of de Opleveringskeuring van Vereniging Eigen Huis? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Bel ons op: 033 450 77 50                      

Openingstijden:
Ma - do 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag 09.00 – 16.30 uur

Laat je terugbellen voor een Bouwtechnische keuring of een Opleveringskeuring.

Eigen Huis Bouwkundige Keuring Twente, Jan Tinbergenstraat 202, 7559 ST Hengelo. Onze bouwkundige keuringen in Hengelo en omgeving (regio Twente) worden uitgevoerd door zelfstandige bouwkundigen die zijn aangesloten bij Eigen Huis Bouwkundig Advies B.V., 100% dochter van Vereniging Eigen Huis.

Boek een Bouwtechnische keuring     Boek een Opleveringskeuring