Eigen Huis Hypotheekadvies in Amersfoort

Onafhankelijk en betrouwbaar

Wil je een huis kopen in Amersfoort of omgeving en ben je benieuwd naar je financiële mogelijkheden? Voor persoonlijk hypotheekadvies ga je naar een hypotheekadviseur van Vereniging Eigen Huis. Maak vrijblijvend een afspraak voor een oriënterend gesprek. 
  • Kennis van de markt in Amersfoort en omgeving
  • Jouw belangen staan voorop
  • 95% is tevreden over ons hypotheekadvies
  • Met Vereniging Eigen Huis sta je sterker
  • Het eerste gesprek is gratis

Maximale hypotheek en financieel advies op maat

Eigen Huis Hypotheekadvies in Amersfoort vergelijkt het aanbod van bijna veertig hypotheekverstrekkers. We berekenen je maximale hypotheek en kijken daarbij goed naar je persoonlijke situatie en toekomstplannen. Je krijgt een uitgebreid financieel advies op maat. 

We zijn er voor iedereen in Amersfoort die een huis wil kopen, ook als het wat lastiger is om een hypotheek te krijgen. Ben je zzp’er, heb je een studieschuld of (nog) geen vast contract? Onze hypotheekadviseurs zoeken graag voor je uit wat de mogelijkheden zijn. 
vereniging eigen huis

Als je kiest voor Vereniging Eigen Huis, dan kies je voor een organisatie
die opkomt voor jouw belangen.

 

Zo werkt Eigen Huis Hypotheekadvies

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Maak online een afspraak en kom langs bij Eigen Huis Hypotheekadvies in Amersfoort. Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend. Goed om te weten: je kunt vooraf een aantal gegevens met ons delen via je eigen beveiligde klantportaal. Hoe meer we van je weten, hoe meer je uit dit eerste gesprek kunt halen. 

Eigen Huis Hypotheekadvies in 5 stappen

Vereniging Eigen Huis

1  Gratis persoonlijke kennismaking

Vereniging Eigen Huis

2  Analyse en advies

Vereniging Eigen Huis

3  Offerteaanvraag en bemiddeling

Vereniging Eigen Huis

4  Begeleiding tot en met de koopakte

Vereniging Eigen Huis

5  Ook na de koop staan we voor je klaar

Vereniging Eigen Huis: meer dan alleen hypotheekadvies

Bij het kopen van een huis komt er heel wat op je af. Daarom is het prettig om te weten dat Eigen Huis Hypotheekadvies in Amersfoort er het hele hypotheektraject voor je is. Als lid van Vereniging Eigen Huis kun je ook terugvallen op onze andere diensten, zoals de Aankoopcoach en de bouwkundige keuringen. En heb je na de koop nog vragen? Ook dan kun je altijd bij ons terecht.

Tips van Vereniging Eigen Huis

  • Als starter kun je kiezen uit twee hypotheekvormen: een annuïteitenhypotheek of een lineaire hypotheek. Bij de annuïteitenhypotheek stijgen je netto maandlasten tijdens de looptijd, terwijl je lasten bij een lineaire hypotheek tijdens de looptijd dalen. Onze hypotheekadviseur helpt je bij het maken van de juiste keuze.
  • Heb je overwaarde? De Belastingdienst verwacht dat je dit in je nieuwe huis steekt. Dit is niet verplicht, maar wel aan te raden, omdat je dan over dat bedrag het recht op hypotheekrenteaftrek houdt.
  • Private lease kan invloed hebben op de hoogte van je maximale hypotheek. Een private-leasecontract wordt namelijk geregistreerd bij het BKR.

Maak kennis met Eigen Huis Hypotheekadvies in Amersfoort

VEH_EvR_A9A5489_Gert-Eric-Verhoef-150x190

Gert Eric Verhoef
06-46321281
[email protected]

jeroen_snijder_150x190

Jeroen Snijder
06-55731566
[email protected]

Peter_EvR_3167

Peter de Jong
06-46033452
[email protected]

Adres

 

 

Eigen Huis Hypotheekadvies in Amersfoort
Displayweg 1
3821 BT Amersfoort

Maak een afspraak

Eigen Huis Hypotheekadvies in Amersfoort is aangesloten bij Eigen Huis Hypotheekadvies B.V., 100% dochter van Vereniging Eigen Huis.