Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackIn actie voor starters

Lowlands 2023

Vereniging Eigen Huis staat weer op Lowlands! Natuurlijk kun je komen praten over de woningmarkt en verkiezingen. Geen zin in? Kom dan woningmarkt-memory spelen, bouw je eigen droomhuis of maak een aandenken aan Lowlands in onze photobooth.

De Vereniging Eigen Huis-stand op Lowlands 2022.
Website image

Vereniging Eigen Tent

De politiek ligt op z’n gat, net als de woningmarkt. Voor veel starters is een eigen tent op Lowlands daardoor voorlopig dus een stuk reëler dan een eigen huis. Hoe zorgen we ervoor dat er doorgebouwd wordt in dit politieke vacuüm? Voor woningen die betaalbaar én haalbaar zijn? Voor haalbare bouwplannen? Voor goede doorstroming? Voor eerlijke kansen op de woningmarkt? Kom langs bij Vereniging Eigen Tent en deel jouw verhalen en oplossingen.

Website image

Onderzoek: wat zijn jouw woonwensen?

Dichtbij het centrum, twee slaapkamers, energielabel C of beter. Met jouw hulp brengen we de woonwensen van starters zo goed mogelijk in beeld, zodat we daarmee onze politieke lobby kunnen versterken. Help je mee? Het zijn maar acht korte vragen, dus je bent er zo doorheen!

> Naar de vragen

Wat kun je nog meer doen?

Vacature: woonminister

De politiek ligt op z’n gat, net als de woningmarkt. Het kabinet valt en lijsttrekkers stappen massaal op: het is nu tijd voor een nieuw geluid. De functie van Hugo de Jonge is vrijgekomen, dus vragen we Lowlands-bezoekers wat zij zouden doen als zij hem op mochten volgen. Bij de Vergeet-ons-niet-booth ligt een [gastenboek], waarin je jouw polaroid plakt met een boodschap aan Hugo's opvolger. Wij zorgen ervoor dat ze in Den Haag terechtkomen. 

We roepen politiek, medeoverheden en bouwers op om ondanks de val van het kabinet door te bouwen en starters daarbij niet te vergeten.

Karsten Klein
Karsten KleinDirecteur Belangenbehartiging

Het Actieve Herinnering-spel

Het Actieve Herinnering-spel stelt je geheugen op de proef én test je prestaties onder druk. Heb jij last van een selectief geheugen? Hopelijk laat je jouw teamgenoten niet in de steek in stressvolle situaties. Vind de meeste sets en word de Memory Master van Lowlands.

Tags

KopenWoningmarkt

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenSpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

ehm-november-2023

ehm-november-2023
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube