Collectieve Inkoop Energie

Vereniging Eigen Huis helpt huizenbezitters om wonen betaalbaar te houden. Bijvoorbeeld met de Collectieve Inkoop Energie.

Ontvang een vrijblijvend aanbod
mensen doen al mee

Ontdek direct hoeveel u kunt besparen op uw energierekening. De veiling voor de Collectieve Inkoop Energie heeft plaatsgevonden en we hebben een scherp bod behaald voor zowel het eenjarige als het driejarige contract. Vraag via bovenstaande button direct een vrijblijvend persoonlijk aanbod aan, afgestemd op uw verbruik. Als u het aanbod accepteert, regelt de leverancier uw hele overstap. Wij zien erop toe dat de overstap zorgeloos verloopt.

Het bod

Eenjarig contract
Gemiddelde besparing € 380 per jaar

Driejarig contract
Gemiddelde besparing € 780 (€ 260 per jaar)

De besparing per jaar ligt meestal wat lager bij het driejarige contract. Dit komt doordat leveranciers rekening moeten houden met het risico dat de inkoopprijzen voor gas en stroom zullen stijgen in de komende drie jaar. Voordeel van het driejarige contract is dat u er langere tijd geen omkijken naar heeft.

Ontvang een vrijblijvend aanbod

Voor iedereen

Ja, echt iedereen kan gratis en vrijblijvend meedoen aan de Collectieve Inkoop Energie, ook als uw huidige contract nog niet is afgelopen. Inschrijven verplicht u tot niets.

Zo werkt het

Wij organiseren een energieveiling en sturen u een persoonlijk aanbod. Als u dit aanbod accepteert, regelen wij de rest.

Waarom we dit doen

Wij willen de woonlasten betaalbaar houden. Iedereen heeft recht op scherpe tarieven voor gas en groene stroom.  

Ervaringen van anderen

Al een half miljoen huishoudens stapten met de Collectieve Inkoop Energie over naar een goedkoper energiecontract.