Lidnummer = lotnummer

De winactie is voorbij. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. 

Lees de actievoorwaarden

Prijzenpakket

1x Quooker

180x180_QuookerWaarde: € 1.845 incl. montage

De Quooker Flex is een kokendwaterkraan en mengkraan in één, uitgerust met een flexibele uittrekslang voor warm en koud water. Het schoonspoelen van de wasbak of die ene, te grote snijplank gaat hiermee makkelijk. Dankzij de kokendwaterstop kan er geen kokend water uit de uittrekslang komen. 

www.quooker.nl

2x vierdaagse stedentrip naar Londen

180x180_Prijs stedentrip LondenWaarde: € 850

Met vier personen vier dagen naar Londen. Het verblijf is drie nachten in een tweepersoonskamer, driemaal Engels ontbijtbuffet. Stadsrondrit o.l.v. Nederlands sprekende gids. Begeleiding door Nederlands sprekende chauffeur, tevens reisleider. Vervoer per touringcar en boot.

www.effeweg.nl

1x Zo Veilig smarthome beveiligingssysteem

180x180_Zo veilig pakketWaarde: € 900


Je bedient het systeem via een app (op bijv. de telefoon). Het pakket bevat onder meer een bewegingsmelder met fotocamera, rookmelders en magneetcontacten. Je krijgt een push notificatie wanneer er zich ongebruikelijke zaken voordoen en de meldkamer van Securitas wordt ingeschakeld. 

www.zoveilig.nl

1x Focal luidsprekerset

180x180_Focal luidsprekersetWaarde: € 899

De meeste tv-uitzendingen (en Netflix) hebben 5.1 surround geluid. Met een eenvoudige 5.1 versterker kun je het Dolby Digital 5.1 geluid weergeven. Sluit daar de Focal Sib Evo luidsprekers op aan en beleef vele echte filmuurtjes.

www.smart-audio.nl

4x Karcher Full Control hogedrukreiniger

180x180_KarcherWaarde: € 369,95

De juiste druk voor elk oppervlak. Het drukniveau is op de spuitlans in te stellen en af te lezen van het LED-scherm van het hogedrukpistool. Met het handige Plug ‘n’Clean systeem kun je met één simpele beweging van reinigingsmiddel wisselen en in een oogopslag het vulniveau controleren.

www.kaercher.

2x Somfy Smart Home Startpakket

180x180_Somfy startpakketWaarde: € 499

Met het Somfy Smart Home Startpakket Philips Hue white & color ambiance haal je TaHoma, het Somfy Smart Home systeem in huis en zorg je thuis voor de ideale sfeer met je smartphone, tablet of met behulp van een sensor.

www.somfy.nl

3x midweekverblijf Landal Greenparks

180x180_LandalWaarde: € 335

Geniet van rust, ruimte en natuur op een van de geselecteerde parken van Landal Greenparks. Jouw 4- of 6 persoonsaccommodatie is van alle gemakken voorzien. Aankomstperiode is tot 17 december 2018, met uitzondering van de perioden vermeldt op landal.nl/uitgesloten.

www.landal.nl

10x Inventum hetelucht friteuse

180x180_Inventum friteuseWaarde: € 99

Met de hetelucht friteuse GF252HL frituur je niet met vet, maar door middel van het heteluchtsysteem. De frites en snacks hebben een lekker, knapperig korstje maar zijn een stuk minder vet. Ook geschikt voor grillen, roosteren en bakken.

www.inventum.nl